Οι φασίστες βγήκαν πάλι παγανιά στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης
SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι φασίστες βγήκαν πάλι παγανιά στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης

SHARE THIS

Οι εκπρόσωποι του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και της μισανθρωπιάς, βγήκαν πάλι παγανιά με αφορμή την εκδήλωση «Drag Xmas».

Οι εκπρόσωποι και υπερασπιστές του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και της μισανθρωπιάς, βγήκαν πάλι παγανιά με αφορμή την εκδήλωση «Drag Xmas» του Thessaloniki Pride.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, μέλη της Χρυσής Αυγής και του Μετώπου Νεολαίας βγήκαν με καλυμμένα πρόσωπα στην Άνω Πόλη στη Θεσσαλονίκη για να εκδηλώσουν τη μισανθρωπία και την ομοφοβία τους μπροστά στο βιβλιοπωλείο και χώρο απασχόλησης ανηλίκων «Έτσι κάνουν οι μπαλαρίνες».

Πρόκειται για τον χώρο που φιλοξένησε την εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση «Drag Xmas» του Thessaloniki Pride, στην οποία drag queen διάβαζαν παραμύθια σε παιδιά.

Τα μέλη της ναζιστικής οργάνωσης άναψαν πυρσούς, φώναξαν συνθήματα και μοίρασαν φυλλάδιο που μιλούσε για «αποβράσματα της κοινωνίας» και ζητούσε «προστατέψτε τα παιδιά».

Όμως, από το μόνο που χρειάζονται προστασία τα παιδιά είναι από τα αποβράσματα του ρατσισμού, της ομοφοβίας και της μισανθρωπίας – από αυτά κινδυνεύουν και όχι από τον σεβασμό, την αποδοχή και τον αγώνα για συμπερίληψη και δικαιοσύνη.

Exit mobile version