Οι πολίτες έδωσαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Το νερό & οι ζωές μας δεν είναι για πούλημα
902.GR TWITTER- CHRIS AVRAMIDIS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πολίτες έδωσαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Το νερό & οι ζωές μας δεν είναι για πούλημα

SHARE THIS

Το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες είναι ξεκάθαρο προς πάσα κατεύθυνση: Το νερό και οι ζωές μας δεν είναι για πούλημα!

Η χθεσινή μέρα ήταν μία ακόμη περίτρανη απόδειξη ότι ο κόσμος δεν ανέχεται πια να υποβαθμίζουν την ζωή του και να θυσιάζουν κάθε τι στον βωμό του κέρδους.

Στην Θεσσαλονίκη μία λαοθάλασσα πλημμύρισε την πλατεία Αριστοτέλους για να υπερασπιστεί τον δημόσιο χαρακτήρα του νερού μας, ενώ στην Αθήνα ο κόσμος ανταποκρίθηκε μαζικά στις προβολές για την διάσωση των ιστορικών κι εμβληματικών κινηματογράφων της πόλης, που απειλούνται με λουκέτο.

Χθες οι δύο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας έδειξαν τον δρόμο. Βγήκαν για να δείξουν την αντίθεσή τους στα κυβερνητικά σχέδια που μεθοδεύει την εμπορευματοποίηση των πάντων, υπονομεύοντας την λαϊκή βούληση και υποβαθμίζοντας τελικά τις ζωές των πολιτών.

Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από την χθεσινή μεγαλειώδη συναυλία στην πλατεία Αριστοτέλους, είναι εντυπωσιακές. Καλλιτέχνες και πολίτες ένωσαν τις φωνές τους στο σύνθημα ««Υπερασπίσου το Νερό».

Κόντρα σε κάθε προσπάθεια υπονόμευσης του δημοσίου χαρακτήρα του νερού και της ζωής μας. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο προς πάσα κατεύθυνση: Το νερό και οι ζωές μας δεν είναι για πούλημα!

Exit mobile version