Όλοι στο πλευρό του «μέτριου» Μπιμπίλα, ο οποίος στα δύσκολα δείχνει την σπουδαιότητά του!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλοι στο πλευρό του «μέτριου» Μπιμπίλα, ο οποίος στα δύσκολα δείχνει την σπουδαιότητά του!

SHARE THIS

Ο Δημήτρης Λιγνάδης προσπάθησε να επιρρίψει ευθύνες στον Μπιμπίλα, δηλώνοντας πως είναι «μέτριος» ηθοποιός και ότι στοχοποιήθηκε από το ΣΕΗ επειδή δεν χρησιμοποιούσε ηθοποιούς που είναι μέλη στο διοικητικό συμβούλιό του, ωστόσο η απάντηση του ίδιου του προέδρου του Σωματείου και του κόσμου ήταν… αποστομωτική.

Εξάλλου, ο ηθοποιός ποιεί ήθος και συνεπώς αν δεν είναι πρώτα σπουδαίος άνθρωπος, είναι αδύνατο να είναι σπουδαίος ηθοποιός. Ο κ. Μπιμπίλας σε όλη την υπόθεση έχει επιδείξει, υπομονή θάρρος και επιμονή,κόντρα σε όλους, αποδεικνύοντας ότι εκτός από καλός ηθοποιός είναι και ένας σπάνιος άνθρωπος.

Αφού λοιπόν, ο κ. Μπιμπίλας αναφέρει ότι το ΣΕΗ έχει συνεχώς καινούργια μέλη και πως ο ίδιος έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα του θεατρικού χώρου, γράφει στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ότι «χαροποιεί εμάς τους “μέτριους”, που μας είχαν για συνεργάτες σπουδαίοι θεατράνθρωποι όπως ο Ζυλ Ντασσέν, Μάνος Χατζιδάκις, Γιώργος Μιχαηλίδης, Γιάννης Κακλεας, Γιώργος Μεσσάλας, Κοραής Δαματης, Πέτρος Ζουλιας, Ελένη Μαβίλη, Νίκος Ζερβός, Νίκος Κούνδουρος, Γιώργος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Πανουσόπουλος, Τώνια Μαρκετάκη, Νίκος Νικολαΐδης, Λίλυ Μελεμέ, Κώστας Χαραλάμπους, Άννα Χατζησοφιά, Κάρολος Ζωναράς, Κώστας Λυχναράς, Βασίλης Πλατάκης, Μάριος Ρετσίλας και τόσοι άλλοι».

Η δήλωση Λιγνάδη για τον Μπιμπίλα  

«Η υπόθεση αυτή είναι κατασκευασμένη από δικηγόρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (Σ.Ε.Η.) και ως υποδομή έχει την ευθεία αντιπαράθεσή μου εδώ και χρόνια με τα πρόσωπα που συγκροτούν το ΔΣ για τον τρόπο που διαχειρίζονται την Ένωση Ελλήνων Ηθοποιών και τα χρήματα που έρχονται στην κατοχή τους και εξαιτίας αυτής της αντιπαραθέσεως υπάρχει χρόνια εχθρότητα μεταξύ εμού και αυτών και ιδίως με τον πρόεδρο αυτής και μέτριο ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος συμπτωματικά και όχι αξιοκρατικά βρίσκεται σε αυτή τη θέση».

Βέβαια, εκτός απ’ τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΕΗ και οι απλοί πολίτες έσπευσαν να δώσουν την δική τους απάντηση:

Συμπωματικά και όχι αξιοκρατικά βρίσκεται κατά τον κ. #Λιγνάδη ο Σπύρος Μπιμπίλας πρόεδρος του ΣΕΗ – HAU, Σωματείο…

Posted by Anna Xatzisofia on Thursday, February 25, 2021

Exit mobile version