«Ομάδα Αλήθειας» και «Παραπολιτικά» στοχοποιούν τον δικηγόρο Θανάση Καμπαγιάννη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ομάδα Αλήθειας» και «Παραπολιτικά» στοχοποιούν τον δικηγόρο Θανάση Καμπαγιάννη

SHARE THIS

«Ομάδα Αλήθειας» και «Παραπολιτικά» εξαπέλυσαν επίθεση στον αγωνιζόμενο δικηγόρο Θανάση Καμπαγιάννη, που επί πεντέμισι χρόνια έδινε μάχη να κλείσει τους φασίστες φυλακή.

Η «Ομάδα Αλήθειας» της ΝΔ και η εφημερίδα «Παραπολιτικά» εξαπέλυσαν χθες στοχευμένη επίθεση στον αγωνιζόμενο δικηγόρο Θανάση Καμπαγιάννη, με αφορμή άρθρο του για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ειδικότερα, με αφορμή άρθρο του δικηγόρου στην Εφημερίδα των Συντακτών με τίτλο «Το αίτημα της απεργίας πείνας του Δ. Κουφοντίνα – Μια καθαρή υπόθεση» η «Ομάδα Αλήθειας» και η ιστοσελίδα parapolitika.gr εξαπέλυσαν επίθεση ενάντια στον δικηγόρο που που επί πεντέμισι χρόνια έδινε μάχη ενάντια στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή.

Η ιστοσελίδα parapolitika.gr έγραψε χαρακτηριστικά: «o κ. Θανάσης Καμπαγιάννης, εκτός από υποψήφιος με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις ευρωεκλογές του 2019 είναι όπως φαίνεται και αρθρογράφος, με άρθρο του να φιλοξενείται στην Εφημερίδα των Συντακτών και με το οποίο επιχειρηματολογεί υπέρ της “δικαίωσης”, όπως την χαρακτηρίζει ο ίδιος, του Κουφοντίνα.

Η Ομάδα Αλήθειας που “αλίευσε” το “ευαισθητοποιημένο” άρθρο του κ. Καμπαγιάννη και το οποίο απηχεί σχεδόν και τις απόψεις μέρους του ΣΥΡΙΖΑ για τα θέματα τρομοκρατίας, σημειώνει πως ο κ. Καμπαγιάννης υπεραμύνεται των αιτημάτων του αρχιτρομοκράτη της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα, ενώ δηλώνει χαρακτηριστικά πως: “Τσαλαπατώντας τους ίδιους της τους νόμους, στην περίπτωση Κουφοντίνα, η δημοκρατία δικαιώνει αναδρομικά την βίαιη δράση του”».

Όπως εύστοχα υπενθυμίζει η Εφημερίδα των Συντακτών σήμερα, ο Θανάσης Καμπαγιάννης ήταν εκείνος που υπερασπίστηκε με επιτυχία το δικαίωμα του κρατούμενου απεργού πείνας Βασίλη Δημάκη στην εκπαίδευση και υποχρέωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε αναδίπλωση και που δίνει έναν συνεχή αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων (προσφύγων, φοιτητών, διαδηλωτών κ.λπ.) εντός και εκτός δικαστηρίων.

Και όμως, σύμφωνα με τον Γ. Κουρτάκη, όταν ο Θ. Καμπαγιάννης υπερασπίζεται το δικαίωμα του κρατούμενου Δ. Κουφοντίνα, όπως όλος ο δημοκρατικός κόσμος, «απηχεί τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ». Και για να το κάνει πιο βολικό, ο εκδότης σημειώνει ότι το άρθρο φιλοξενήθηκε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και αποσιωπά ότι είναι ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε σε δεκάδες ιστοσελίδες.

Exit mobile version