Ομοφοβικές δηλώσεις Κούγια: Η πρώτη δίκη για βιασθέντα άντρα – Για να εδραιωθεί ένα τρίτο φύλο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομοφοβικές δηλώσεις Κούγια: Η πρώτη δίκη για βιασθέντα άντρα – Για να εδραιωθεί ένα τρίτο φύλο

SHARE THIS

«Η δίκη αυτή δεν αφορά την ελληνική κοινωνία, αλλά τον κατηγορούμενο που είναι πρωταγωνιστής αυτού το δράματος και τα θύματα», ανέφερε στη συνέχεια.

«Είναι η πρώτη δίκη που έχουμε βιασθέντα άντρα. Αφορά ένα παγκόσμιο κίνημα για να εδραιωθεί ένα τρίτο φύλο. Δεν πιθανολογούμε την αθωότητα του εντολέα μας, είμαστε σίγουροι για αυτό», είπε μέσα στη δικαστική αίθουσα, προκλητικά ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας, επιχειρηματολογώντας για το αίτημά του να διακοπεί η δίκη ανέφερε: «Η δίκη αυτή δεν αφορά στην ελληνική κοινωνία, αλλά στον κατηγορούμενο που είναι πρωταγωνιστής αυτού το δράματος και τα θύματα. Είναι η πρώτη δίκη που έχουμε βιασθέντα άντρα. Αφορά ένα παγκόσμιο κίνημα για να εδραιωθεί ένα τρίτο φύλο. Δεν πιθανολογούμε την αθωότητα του εντολέα μας, είμαστε σίγουροι για αυτό».

Στη συνέχεια ο ίδιος ανέφερε ότι «η δίκη αυτή δεν αφορά την ελληνική κοινωνία, αλλά τον κατηγορούμενο που είναι πρωταγωνιστής αυτού το δράματος και τα θύματα».

Κατά την αποχώρησή του συνηγόρου υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη από το δικαστήριο, συγκεντρωμένοι για να συμπαρασταθούν στους καταγγέλλοντες, επιτέθηκαν φραστικά κατά του Αλεξη Κούγια, ενώ κάποιος άδειασε πάνω του ένα μπουκάλι με νερό.

Σημειώνεται ότι πριν τη δίκη και κατά την μεταγωγή του κ. Λιγνάδη, ακούστηκαν αποδοκιμασίες σε βάρος του ηθοποιού από συγκεντρωμένους.

Υπενθυμίζεται, ότι ο δικηγόρος έχει προκαλέσει στο παρελθόν με τη διαφαινόμενη ομοφοβική υπερασπιστική του γραμμή, με την «περίφημη» δήλωση του σχετικά με τους μάρτυρες, που τους χαρακτήρισε επαγγελματίες ομοφυλόφιλους.

Exit mobile version