Ομολογία γυναικοκτόνου: «Η Κάρολαϊν με έδιωξε από το κρεβάτι και την έπνιξα με μια μπλούζα»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομολογία γυναικοκτόνου: «Η Κάρολαϊν με έδιωξε από το κρεβάτι και την έπνιξα με μια μπλούζα»

SHARE THIS

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε στη σύζυγό του και με μια μπλούζα της έκλεισε το στόμα και τη μύτη προκαλώντας τον θάνατό της από ασφυξία.  

«Εκείνο το βράδυ της 11ης Μαΐου, τσακωθήκαμε πάλι για άλλη μια φορά. Με έδιωξε από το κρεβάτι και την είδα φεύγοντας να βάζει και το μωρό στην κούνια. Θόλωσα και ενώ συνέχιζε να φωνάζει, πήγα από πάνω της και της έκλεισα το στόμα με τα χέρια μου. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, έψαξα να δω πώς να το καλύψω γιατί υπάρχει και ένα μωρό 11 μηνών. Δεν είχα συνεργό, τα έκανα όλα μόνος μου και προσπάθησα όσο μπορούσα να τα κάνω έτσι, ώστε να γίνουν πιστευτά».

Αυτές ήταν οι περιγραφές της ομολογίας του 32χρονου γυναικοκτόνου, ο οποίος στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών παραδέχθηκε ότι έλεγε ψέματα για όσα συνέβησαν μέσα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών και ότι ήταν αυτός που σκότωσε την 20χρονη Κάρολαϊν. Κατόπιν αυτών των εξελίξεων ο γυναικοκτόνος θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα.

Συνεχίζοντας την περιγραφή του, ο γυναικοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε στη σύζυγό του και με μια μπλούζα της έκλεισε το στόμα και τη μύτη προκαλώντας τον θάνατό της από ασφυξία.

Στη συνέχεια σκηνοθέτησε τα πάντα, όλα τα στοιχεία της δήθεν ληστείας -μέχρι και δέθηκε μόνος του για να αποσείσει τις υποψίες από επάνω του.

Ωστόσο, οι αντιφάσεις στις οποίες περιέπεσε και τα κενά μετά τα ευρήματα της ΕΛΑΣ από τα ψηφιακά πειστήρια, ήταν αρκετά για να οδηγήσουν τις αρχές στην ενοχή του.

Exit mobile version