Ομολογία Χρυσοχοΐδη για Φουρθιώτη: Πρόκειται για «μίαν εξαιρετικά δυσώδη υπόθεση»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομολογία Χρυσοχοΐδη για Φουρθιώτη: Πρόκειται για «μίαν εξαιρετικά δυσώδη υπόθεση»

SHARE THIS

Αν και το προηγούμενο διάστημα διατεινόταν ότι η αστυνομική φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη ήταν μικρότερη και δικαιολογημένη

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αν και είχε διαψεύσει την αστυνομική υπερ-προστασία του Μένιου Φουρθιώτη δικαιολογώντας από το Βήμα της Βουλής τη φύλαξή του, σήμερα με αφορμή τη σύλληψη του τηλεπαρουσιαστή-μάνατζερ, ομολόγησε ότι ότι είναι μία «εξαιρετικά δυσώδη υπόθεση» εμπλέκεται στο οργανωμένο έγκλημα.

Με θριαμβολογίες για ΕΛΑΣ , που το προηγούμενο διάστημα φύλασσε τον Μένιο Φουρθιώτη, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σήμερα προχώρησε στην πρώτη δημόσια δήλωσή του για την υπόθεση Φουρθιώτη, στην οποία υπάρχουν τα τελευταία 24ωρα ραγδαίες  εξελίξεις.

«Η Ελληνική Αστυνομία μάχεται, πάντα στην πρώτη γραμμή, με απόλυτη αφοσίωση στην αποστολή της. Η επιτυχία της να ξεδιαλύνει ταχύτατα μιαν εξαιρετικά δυσώδη υπόθεση, οδηγώντας τους υπόπτους στη Δικαιοσύνη, μαρτυρά τον υψηλό επαγγελματισμό της. Νοιώθω την υποχρέωση να συγχαρώ και δημοσίως την ομάδα που εργάστηκε για την υπόθεση αυτή» σημείωσε σε ανάρτησή του στα social media χωρίς ωστόσο κάποια αναφορά στον Μένιο Φουρθιώτη.

Exit mobile version