Ομόνοια: Σύλληψη 63χρονου για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους & προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας
EUROKINISSI / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομόνοια: Σύλληψη 63χρονου για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους & προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

SHARE THIS

Η 14χρονη αμέσως ενημέρωσε τη μητέρα της η οποία κάλεσε τον 63χρονο και τον ρώτησε "Τι θες με την ανήλικη";

Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση παρενόχλησης ενός 14χρονιου κοριτσιού από έναν ενήλικο άντρα, ο οποίος της έστελνε μηνύματα με άσεμνο υλικό και της ζητούσε να συναντηθούνε.

Ένας 63χρονος άντρας συνελήφθη από άνδρες της ομάδα ΔΙ.ΑΣ χθες το μεσημέρι στην Ομόνοια με την κατηγορία της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο 63χρονος αρχικά κάλεσε την ανήλικη μαθήτρια στο τηλέφωνο και της ζήτησε να  βρεθούνε. Κατόπιν, της έστειλε μήνυμα που περιλάμβανε φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mega, η 14χρονη αμέσως ενημέρωσε τη μητέρα της η οποία κάλεσε τον 63χρονο και τον ρώτησε “Τι θες με την ανήλικη“;

Στην συνέχεια, ο άντρας έκλεισε το τηλέφωνο και λίγο αργότερα, έστειλε εκ νέου μήνυμα στο κορίτσι απολογούμενος πως αυτές οι φωτογραφίες δεν προορίζονταν για αυτή.

Η ανήλικη κανόνισε συνάντηση με τον κατηγορούμενο μεσημβρινές ώρες της 10-6-2023 στην περιοχή της Ομόνοιας, ενώ είχε ήδη ενημερώσει το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσέτρεξαν στο σημείο, εντόπισαν τον 63χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας που επιλήφθηκε προανακριτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 63χρονος με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος. Νοσηλευόταν φρουρούμενος στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”.

Exit mobile version