Οργή για τον προφυλακιστέο 52χρονο στην Κρήτη: Είπε πως ο βιασμός του 14χρονου έγινε με τη θέλησή του
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οργή για τον προφυλακιστέο 52χρονο στην Κρήτη: Είπε πως ο βιασμός του 14χρονου έγινε με τη θέλησή του

SHARE THIS

Εξοργιστική ήταν η απολογία του 52χρονου που κατηγορείται ότι βίαζε τα δύο αγόρια της συντρόφου του στην Κρήτη.

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του το μεσημέρι της Δευτέρας ο 52χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο παιδιά της συντρόφου του σε χωριό του Ηρακλείου Κρήτης.

Ο 52χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι ήρθε μόνο μια φορά σε σεξουαλική επαφή και μόνο με τον 14χρονο, χωρίς την άσκηση βίας ή εξαναγκασμό. Ο συνήγορος υπεράσπισής του, ανέφερε ότι ο 52χρονος χαρακτήρισε μεγάλο λάθος ό,τι έγινε, επέμεινε ωστόσο στο ότι δεν εξανάγκασε τον 14 χρονο.

Ο 52χρονος, σε βάρος του οποίου έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, κατηγορείται ότι βίαζε τα δύο παιδιά της Ελληνίδας συντρόφου του ηλικίας 24 και 14 ετών.

Ειδικότερα, οι κατηγορίες που βαραίνουν τον φερόμενο ως δράστη, είναι ο βιασμός, οι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο ή ενώπιον του, κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Νωρίτερα τη Δευτέρα (06/06), ο 52χρονος πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου και οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στο γραφείο της ανακρίτριας, όπου κλήθηκε να δώσει εξηγήσει για τις πράξεις που του αποδίδονται, ενώ όπως έγινε γνωστό, διορίστηκε δικηγόρος, ο οποίος θα αναλάβει την υπεράσπισή του.

Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες της υπόθεσης

Η υπόθεση προκάλεσε σοκ και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία, από τη στιγμή που έγινε γνωστή και άρχισαν να αποκαλύπτονται λεπτομέρειες.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στη δικογραφία, όπου καταγράφονται οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης των δύο παιδιών, περιλαμβάνεται και βίντεο, το οποίο φέρεται ο ίδιος ο 14χρονος να τράβηξε, ώστε να έχει αποδείξεις για τα μαρτύρια τα οποία αυτός και ο 24χρονος αδερφός του, άτομο με ειδικές ανάγκες, φαίνεται να περνούσαν τα τελευταία χρόνια στα χέρια του 52χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην δικογραφία αναφέρεται ότι ο 14χρονος έπεφτε θύμα βιασμού από τον σύντροφο της μητέρας του την τελευταία διετία, ενώ ο μεγαλύτερος αδερφός του ζούσε τον ίδιο εφιάλτη εδώ και εφτά χρόνια.

Σημειώνεται ότι ερευνάται ποινικά και η στάση της μητέρας των δύο παιδιών, για την οποία οι αρχές εξετάζουν αν γνώριζε και τι έκανε όλο αυτό το διάστημα.

Exit mobile version