Οργή για τους τράπερς στους «Πρωταγωνιστές» την Ημέρα Εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών 
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οργή για τους τράπερς στους «Πρωταγωνιστές» την Ημέρα Εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών 

SHARE THIS

Κύμα οργής έχει προκαλέσει στα social media το αφιέρωμα της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» στους τράπες, ανήμερα της Διεθνούς Ημέρας Εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών.

Απολύτως λανθασμένη κρίνουν αρκετοί χρήστες των social media την επιλογή της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» την Παγκόσμια ημέρα κατά της βίας των γυναικών να προβάλλει αφιέρωμα  στους τράπερ που τα τραγούδια τους τις περισσότερες φορές αποτελούν ύμνους σεξισμού κι εξύβρισης στο γυναικείο φύλο.

Η εκπομπή του Alpha με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη φιλοξένησε κάποιους από τους επιτυχημένους τράπερς στην χώρα μας, οι οποίοι παρόλο που στα κομμάτια τους βρίζουν χυδαία και αντικειμενοποιούν πλήρως τις γυναίκες αποδίδοντάς τους αποκλειστικά τον ρόλο ενός εργαλείου σεξουαλικής ικανοποίησης και ηδονής, έχουν αποκτήσει μεγάλη απήχηση στους νέους.

Τα βίντεο κλιπ τους, απευθύνονται στους άνδρες ως προνομιούχους ηδονοβλεπτικούς παρατηρητές, με γυμνές γυναίκες που φορούν σέξι εσώρουχα και η ύπαρξή τους περιορίζεται αυστηρά στο να παρέχουν σεξουαλικές υπηρεσίες στα… «άγρια» αρσενικά που παρανομούν.

Οι τράπερς στο χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής μεταξύ άλλων μίλησαν ανοικτά για τις παρανομίες που έχουν κάνει, χαρακτηρίζοντάς τες μάλιστα «σκαλοπάτι» για να βγάλουν λεφτά, ενώ κάποιος εξ αυτών παραδέχθηκε ανοιχτά ότι η τραπ είναι πολύ υβριστική για τις γυναίκες.

Παράλληλα. αλγεινές εντυπώσεις προκάλεσε και η δήλωση τράπερ για το πρόσφατο δυστύχημα του φίλου και συναδέλφου του, Madclip ο οποίος είχε παραδεχθεί ότι του άρεσε η ταχύτητα, καθώς όπως είπε: «Υπήρχαν άλλοι που τους άξιζε πολύ περισσότερο η στούκα. Χοντρό αυτό που λέω, αλλά… Πως το λένε; Τα καλά παιδιά πεθαίνουν νέα»!

Μία ακόμη απάντηση που σχολιάστηκε από τους χρήστες του Twitter ήταν η δήλωση του Toquel:«Η παρανομία ήταν πάντα παρών στη ζωή μου και σε προσωπικό επίπεδο και οι φίλοι μου. Προσπαθούσαμε να τα καταφέρουμε με οποιοδήποτε τρόπο.

Θεοδωράκης: Οι παρανομίες ήταν το σκαλοπάτι για να κάνεις αυτό που ήθελες;

Toquel: Ναι, κάπως έτσι.

Θεοδωράκης: Άλλοι δουλεύουν…

Toquel: Εντάξει, δεν βγάζεις τα ίδια λεφτά. Αν δούλευα δεν θα είχα χρόνο να κάνω τη μουσική μου».

Ο FY είπε ότι στο ΕΠΑΛ που πήγαινε: «Δεν είχα θέμα να κάνω τσαμπουκάδες».

Ορισμένες από τις αντιδράσεις:

Exit mobile version