Όργιο καταστολής στα Εξάρχεια: Επίθεση των ΜΑΤ σε πορεία κατά των βιασμών (Video)
SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όργιο καταστολής στα Εξάρχεια: Επίθεση των ΜΑΤ σε πορεία κατά των βιασμών (Video)

SHARE THIS

Οργή προκαλούν εικόνες και βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου που αποτυπώνουν το μέγεθος της αγριότητας.

Αυθαιρεσία, βία, καταστολή, ακόμη μία φορά από την ΕΛΑΣ. Αφού συνέβαλε στην κατάσβεση των πυρκαγιών με ποτιστήρια, η αστυνομία εχθές το βράδυ υπηρέτησε για ακόμη μία φορά το δόγμα του «νόμου και τάξης» στα Εξάρχεια σε μία πορεία ενάντια στους βιασμούς.

Ανηλεές ξύλο, αναίτιες προσαγωγές, δακρυγόνα, απειλές, ενάντια σε φεμινιστικές συλλογικότητες και πολίτες που διαμαρτύρονταν ενάντια στους βιασμούς και τη συγκάλυψή τους, έπειτα από πρόσφατη καταγγελία γυναίκας στην περιοχή. Σεξιστικά σχόλια και χειρονομίες από τους αστυνομικούς απέναντι σε γυναίκες, τραμπουκισμοί σε δημοσιογράφους και πολίτες που βιντεοσκοπούσαν είναι μερικές από τις πράξεις υπέρμετρης αυθαιρεσίας της ΕΛΑΣ. 

Οργή προκαλούν εικόνες και βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου που αποτυπώνουν το μέγεθος της αγριότητας. Υπάρχει μάλιστα και μία φωτογραφία ενός αστυνομικού, ο οποίος βρίσκεται με το χέρι στο όπλο, έτοιμος να το τραβήξει. 


Twitter

Ακόμη, η δικηγόρος Άννυ Παπαρούσου κατήγγειλε πως η ΕΛΑΣ είχε αποκλείσει κόσμο μέσα σε ένα καφενείο, σε καθεστώς ομηρίας, όπου έκαναν αστυνομική προανάκριση, όπως δήλωσαν, κάτι που όμως είναι ψευδές, διότι όπως σημειώνει η δικηγόρος, δεν άφηναν τους δικηγόρους τους να προσεγγίσουν καν την περιοχή, για να τους υπερασπιστούν σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος.

Παράλληλα, ο κόσμος της νύχτας ανενόχλητος συνεχίζει τις δολοφονίες, ακόμη και μέρα μεσημέρι, οι δολοφόνοι του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ δεν έχουν βρεθεί, τα κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών κυκλοφορούν ανενόχλητα και η προστασία του πολίτη είναι προστασία… κατ΄ευφημισμό.  

Exit mobile version