Οργισμένοι οι πολίτες: «Αν είχαμε εκκενώσει θα είχαν καεί οι περιουσίες μας-Δεν υπήρχαν πυροσβέστες» (Video)
SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οργισμένοι οι πολίτες: «Αν είχαμε εκκενώσει θα είχαν καεί οι περιουσίες μας-Δεν υπήρχαν πυροσβέστες» (Video)

SHARE THIS

Πολίτες ξεσπούν για την έλλειψη πυροσβεστικών δυνάμεων και κάνουν λόγο και για την έντονη παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων.

Η φωτιά που ξεκίνησε από την Πεντέλη εχθές το απόγευμα κατέκαψε τα πάντα στο πέρασμά της, με πολίτες να χάνουν σπίτια και περιουσίες, ενώ ορισμένοι από αυτούς, βλέποντας τις ελλείψεις της πολιτείας αρνήθηκαν να εκκενώσουν για να σώσουν ό,τι μπορούν μόνοι τους.

Πολλοί από αυτούς ξεσπούν μιλώντας σε τηλεοπτικά συνεργεία, για την έλλειψη πυροσβεστικών δυνάμεων, αλλά κάνουν λόγο και για την έντονη παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων.

Πολίτης μιλώντας στην κάμερα του Alpha ξέσπασε για την κατάσταση που επικράτησε με τις εκκενώσεις, ενώ δεν υπήρχε κανείς για την κατάσβεση της φωτιάς.

«Αστυνομικές δυνάμεις έχουμε ανθρώπους να σβήσουνε δεν έχουμε. Κι αν είχαμε εκκενώσει που λένε, εκκενώστε από εδώ εκκενώστε από εκεί, ο κουμπάρος μου αν είχε εκκενώσει το σπίτι του θα είχε καεί η κυρία Στέλλα αν είχε εκκενώσει θα είχε καεί Ποια είναι η ουσία; να εκκενώσουμε και μετά να καούν οι περιουσίες μας; Και θα πούνε μετά δυστυχώς κάηκε. Δεν είναι έτσι ρε παιδιά. Πίσω από το γήπεδο που είχαν τρελό θέμα τους διώχνανε κακήν κακώς. Δεν είχαν όμως να μπουν πυροσβέστες να κάνουν κάποιο έργο, ήταν μόνο άνθρωποι της κοινότητας, οι εθελοντές μας και απλοί πολίτες.»

Exit mobile version