Ως κι ο Πορτοσάλτε την λέει στην Κυβέρνηση: Να βρούμε κάνα επιχείρημα να ακούγεται κιόλας (Video)
SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ως κι ο Πορτοσάλτε την λέει στην Κυβέρνηση: Να βρούμε κάνα επιχείρημα να ακούγεται κιόλας (Video)

SHARE THIS

«Να βρούμε κάνα επιχείρημα να ακούγεται κιόλας» δήλωσε σήμερα ο Άρης Πορτοσάλτε απαντώντας για την καταστροφή των αρχείων παρακολούθησης του Ν. Ανδρουλάκη.

Ατελέσφορες έχουν αποδειχθεί οι προσπάθειες της Κυβέρνησης όχι μόνο να υποβαθμίσει το σκάνδαλο υποκλοπών, αλλά και να βγάλει εκτός του κάδρου των ευθυνών τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αφού η χώρα διασύρθηκε διεθνώς και πλέον συγκρίνεται ευθέως με την Ουγγαρία του Όρμπαν (όπως συνέβη χθες στην Επιτροπή PEGA του Εθρωκοινοβουλίου), φαίνεται πως καμία από τις δικαιολογίες που επιστρατεύουν τα κυβερνητικά στελέχη δεν μπορεί να ανατρέψει την κρίση που υφίσταται.

Μετά την ηχηρή διάψευση μάλιστα για εμπλοκή τρίτων χωρών όπως διέρρεαν για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη, δημοσιογράφοι ελληνικών ΜΜΕ υπό τον φόβο να εισπράξουν την οργή των πολιτών, έχουν αρχίσει να διαχωρίζουν την θέση τους από το κυβερνητικό αφήγημα επισημαίνοντας την αναντιστοιχία που υπάρχει μεταξύ κυβερνητικών εξαγγελιών και πεπραγμένων.

Όπως σήμερα, που ο Άρης Πορτοσάλτε που απαντώντας για την αποκάλυψη ότι καταστράφηκαν τα αρχεία παρακολούθησης του Ν. Ανδρουλάκη, δήλωσε με νόημα: «Να βρούμε κάνα επιχείρημα να ακούγεται κιόλας»!

Ο παρακάτω διάλογος σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ μεταξύ δημοσιογράφων μαρτυρά το κυβερνητικό αλαλούμ για το σκάνδαλο υποκλοπών που βαραίνει πολιτικά τον Πρωθυπουργό κι επικεφαλής της ΕΥΠ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ά. Πορτοσάλτε: Όταν λέμε θα χυθεί άπλετο φως, πρέπει να χυθεί άπλετο φως. Δηλαδή αντιλαμβάνομαι την άμυνα την κυβερνητική, αλλά και η άμυνα η κυβερνητική θα βάλλεται.

Δ. Οικονόμου: Με την σειρά σου λέει η Κυβέρνηση. Δεν θα κληθεί ο Μητσοτάκης στην Εξεταστική, αυτά είναι παλαβομάρες, έτσι;

Ά. Πορτοσάλτε: Ναι αλλά όταν λέμε άπλετο φως, να το εννοήσουμε το άπλετο φως.

Ά. Παυλόπουλος: Μεγάλη τρικυμία το αν έχει καταστραφεί ή όχι το αρχείο της παρακολούθησης. Πότε πρόλαβε να αξιολογηθεί και να καταστραφεί το αρχείο της παρακολούθησης του Ν. Ανδρουλάκη; Πρέπει να μας απαντήσουν.

Δ. Τάκης: Το ρεπορτάζ του Β. Λαμπρόπουλου έλεγε ότι καταστράφηκε για τεχνικούς λόγους, επειδή αναβαθμίστηκε ένα σύστημα και προφανώς δεν πρόλαβαν, δεν κατάφεραν (;) να το σώσουν; Τους ξέφυγε;

Ά. Παυλόπουλος: Το αρχείο του Ανδρουλάκη; Δεν θα το πιστέψει αυτό ο κόσμος.

Ά. Πορτοσάλτε: Η αναβάθμιση έπεσε πάνω στο αρχείο Ανδρουλάκη! Να βρούμε κάνα επιχείρημα να ακούγεται κιόλας.

Exit mobile version