Όταν ένα 12χρονο παιδί καλείται να δουλέψει περιστασιακά και το βιάζουν, φταίει πρώτα η κοινωνία!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν ένα 12χρονο παιδί καλείται να δουλέψει περιστασιακά και το βιάζουν, φταίει πρώτα η κοινωνία!

SHARE THIS

Σε μια κοινωνία ατομικής ευθύνης, η ανάγκη για ταξική αλληλεγγύη και δικαιοσύνη είναι πιο απαραίτητη από ποτέ.

Φρίκη κι αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας  για την υπόθεση του κατ’ εξακολούθηση βιασμού και μαστροπείας ενός 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Ένας 53χρονος πολίτης πέραν πάσης υποψίας, θρήσκος, επαγγελματίας και… οικογενειάρχης όπως φρόντιζε να δείχνει, φέρεται να βίαζε κατ’ εξακολούθηση του ανήλικου κοριτσιού, να την απειλούσε, να τη χτυπούσε και και να την εξωθούσε στην πορνεία μέσω διαδικτύου.

Το 12χρονο παιδί, δούλευε περιστασιακά στο κατάστημά του στον Κολωνό, για ένα χαρτζιλίκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ και του δημοσιογράφου Νίκου Κουντούρη, ο 53χρονος μέσω ψεύτικου προφίλ που είχε φτιάξει μέσω κοινωνικής δικτύωσης προσπαθούσε να προσελκύσει άλλους παιδοβιαστές. Στο πλαίσιο αυτό εντοπίστηκε ένας 42χρονος που έναντι αμοιβής είχε κακοποιήσει και εκείνος σεξουαλικά το κορίτσι.

Από την έρευνα της Αστυνομίας στο κινητό του 53χρονου προκύπτει πως τουλάχιστον 213 άτομα είχαν επικοινωνήσει μαζί του για να βιάσουν το 12χρονο παιδί.

Το αντίτιμο για κάθε ραντεβού από 50 έως 70 ευρώ. Το παιδί υποστήριξε ότι τα χρήματα από τα ραντεβού τα έπαιρνε όλα ο 53χρονος.

Ένα 12χρονο παιδί βίωσε ένα ανείπωτο μαρτύριο επειδή έπρεπε να δουλέψει

Όλα αυτά συνέβαιναν, από τον Απρίλιο μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο. Ένα 12χρονο παιδί που είχε ανάγκη, που έπρεπε να δουλέψει, έπεσε θύμα της πιο ακραίας μορφής κακοποίησης.

Στο άκουσμα της είδησης ότι ένα 12χρονο παιδί βίωσε αυτόν τον ανείπωτο εφιάλτη επειδή έπρεπε να εργαστεί, δεν απόρησε κανείς. Γιατί να δουλεύει έστω και περιστασιακά ένα 12χρονο παιδί;

Ούτε στην γειτονιά απόρησε κανείς γιατί ένα 12χρονο παιδί είχε ανάγκη να δουλεύει περιστασιακά; Δεν έκανε σε κανέναν εντύπωση γιατί να πρέπει να δουλεύει για το χαρτζιλίκι του; Που ήταν η Πολιτεία να προστατεύσει αυτό το παιδί; Που είναι η κοινωνία και ο κρατικός μηχανισμός, για να θεραπεύσει τις ανισότητες και την ταξική εκμετάλλευση; Ή όλα είναι ατομική ευθύνη;

Κάτοικοι της περιοχής λένε μάλιστα για τον 53χρονο ότι ήταν… οικογενειάρχης και δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Όλα ξεκίνησαν όταν άτομο από το περιβάλλον της διαπίστωσε στο κινητό της κάποια ύποπτα μηνύματα. Στη συνέχεια ενημέρωσε την μητέρα της και έκαναν καταγγελία στην αστυνομία.

Στη γειτονιά του 53χρονου οι κάτοικοι της περιοχής, όπως μας ενημερώνουν τα Μέσα «έχουν πέσει από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης. Μιλούν για έναν επαγγελματία, οικογενειάρχη που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα».

Exit mobile version