Π. Δαδακαρίδης: Δεν ξέρεις από που να πρωτοπιαστείς- Δεν είχαμε ΜΕΘ, δεν είχαμε Πυροσβεστικά…
EUROKINISSI ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π. Δαδακαρίδης: Δεν ξέρεις από που να πρωτοπιαστείς- Δεν είχαμε ΜΕΘ, δεν είχαμε Πυροσβεστικά…

SHARE THIS

«Ντρέπομαι που δεν είχα τον χρόνο να λειτουργήσω λίγο πιο ανθρώπινα. Να σταθώ με τον τρόπο μου για να επανεκκινήσουν κάποια πράγματα...».

Στην ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού να προστατεύσει τους πολίτες και να σταθεί στο πλευρό τους, αναφέρθηκε ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται» ο Π. Δαδακαρίδης, με αφορμή την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, δήλωσε ότι ντρέπεται που και ο ίδιος δεν μπόρεσε να λειτουργήσει με έναν τρόπο ώστε να αλλάξουν κάποια πράγματα στην χώρα έστω και μικρά, ενώ μετέφερε και το κυρίαρχο συναίσθημα των πολιτών αυτές τις ώρες, που νιώθουν εντελώς ξεκρέμαστοι κι απροστάτευτοι.

«Ντρέπομαι και για δικά μου κομμάτια που έχω έρθει αντιμέτωπος με αδιέξοδα ή αντίστοιχα πράγματα σαν πολίτης και δεν είχα τον χρόνο να λειτουργήσω λίγο πιο ανθρώπινα. Να σταθώ με τον τρόπο μου, με τον λόγο μου με την σκέψη μου στο να επανεκκινήσουν έστω κάποια μικρά πράγματα…

Βλέπεις τελικά ότι τα πράγματα έρχονται με έναν τέτοιο τρόπο που σε φτάνουν σε αδιέξοδο, που δεν ξέρεις τι να πρωτοκάνεις. Από που να πρωτοπιαστείς. Πολλές φορές δεν είχαμε ΜΕΘ, μετά δεν είχαμε Πυροσβεστικά, μετά δεν είχαμε άλλα πράγματα λειτουργικά για όλους τους ανθρώπους αυτής της χώρας… Το ξέρω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη η πολιτική σκηνή. Θα ήθελα να έχει κάποιος και την ευθύνη μας παραπάνω».

Exit mobile version