Πάει για προφυλάκιση ο Φουρθιώτης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάει για προφυλάκιση ο Φουρθιώτης

SHARE THIS

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως δύσκολα θα γλιτώσει την προφυλάκιση με τους συγκατηγορούμενούς του

Στις 9.30 το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο Μένιος Φουρθιώτης και οι συγκατηγορούμενοι του στην υπόθεση των σκηνοθετημένων επιθέσεων στο σπίτι του παρουσιαστή αλλά και των πυροβολισμών σε βάρος Αστυνομικών .

Πρόκειται για την ώρα των απολογιών, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως δύσκολα θα γλιτώσει την προφυλάκιση με τους συγκατηγορούμενούς του.

Η ομάδα των κατηγορουμένων καλείται να λογοδοτήσει για σειρά αδικημάτων κακουργηματικού και πλημμεληματικού βαθμού. Ο Μένιος Φουρθιώτης βαρύνεται με τα κακουργήματα της ηθικής αυτουργίας κατά συρροή και κατ’εξακολούθηση σε διακεκριμένη οπλοκατοχή και οπλοφορία και της ηθικής αυτουργίας σε έκρηξη αλλά και με επτά πλημμελήματα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους, οι επιθέσεις έξω από το σπίτι του Φουρθιώτη ήταν οργανωμένες από τον βασικό κατηγορούμενο , προκειμένου να πετύχει την επιστροφή του σε καθεστώς αστυνομικής φύλαξης και οι δύο συγκατηγορούμενοι του είναι αυτοί που ανέλαβαν να εκτελέσουν το σχέδιο του παρουσιαστή , έναντι χρηματικού ποσού.

Exit mobile version