Παγώνη για Άδωνι: «Είναι για ειδικές αποστολές – Τρέχει με χίλια»
EUROKINISSI / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγώνη για Άδωνι: «Είναι για ειδικές αποστολές – Τρέχει με χίλια»

SHARE THIS

«Στις δύσκολες στιγμές ο Άδωνις Γεωργιάδης πάει δεν πάει κάποιος άλλος»

Την επιλογή να επιστρέψει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Υπουργείο Υγείας σχολίασε η Ματίνα Παγώνη, αποθεώνοντας τον «γαλάζιο» βουλευτή.

Ειδικότερα μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, η Μ. Παγώνη «εξύμνησε» την επιστροφή του Άδ. Γεωργιάδη στο υπουργείο υγείας δηλώνοντας πως «είναι για ειδικές αποστολές και είναι ο άνθρωπος που έπρεπε να έρθει εκεί».

«Κύριε Αυτιά να ξέρετε τον εξής, ο κύριος Γεωργιάδης είναι για ειδικές αποστολές σε αυτή τη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, πάντα όλα αυτά τα χρόνια. Και πριν δέκα χρόνια που ήταν στο Υπουργείο Υγείας αν θυμάστε ήταν το μνημόνιο, δύσκολη αποστολή και αυτή. Και τώρα ακόμη δυσκολότερη γιατί είναι το πιο δύσκολο υπουργείο αυτή τη περίοδο με ασθενείς και προσωπικό, γιατρούς για νοσηλευτές απέναντι σε αυτή τη κατάσταση που υπάρχει», δήλωσε συγκεκριμένα η Μ. Παγώνη.

«Γι’αυτό λοιπόν ήταν ο άνθρωπος που έπρεπε να έρθει εκεί και σε κάθε υπουργείο στις δύσκολες στιγμές ο Άδωνις Γεωργιάδης πάει δεν πάει κάποιος άλλος. Και βγαίνει και μιλάει όταν χρειάζεται να μιλήσει σε δύσκολες καταστάσεις της παράταξής μας. Ήταν ο άνθρωπος όπου πάει που τρέχει με χίλια, βέβαια πρέπει να τραβήξει και το κάρο να τρέξει με χίλια γιατί δεν είναι μόνο ένας», πρόσθεσε.

«Έχει δουλέψει και το πρώτο ευρώ, δεν του το χάρισε κανείς και έμεινε και μόνος του από μικρή ηλικία και αυτά πρέπει να τα λέμε», απάντησε ο δημοσιογράφος Γ. Αυτιάς.

Exit mobile version