Παιδόφιλος προσπάθησε να αποπλανήσει 16χρονο στα Νότια Προάστια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παιδόφιλος προσπάθησε να αποπλανήσει 16χρονο στα Νότια Προάστια

SHARE THIS

Συναγερμός στα νότια προάστια της Αττικής, μετά από καταγγελία 16χρονου για άνδρα που τον προσέγγισε με το αυτοκίνητό του, και προσπάθησε να τον αποπλανήσει.

Συναγερμός έχει σημάνει στα νότια προάστια της Αττικής, μετά την καταγγελία ενός 16χρονου για έναν άνδρα που τον προσέγγισε με το αυτοκίνητό του, σε μια προσπάθεια να τον αποπλανήσει. Ο καταγγελλόμενος υποστηρίζεται πως είναι γύρω στα 50, φαλακρός και κυκλοφορεί με ένα λευκό όχημα στα νότια προάστια.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Βούλας, με τον άνδρα να προσφέρεται δήθεν να μεταφέρει το παιδί στο φροντιστήριο επειδή είχε αργήσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, ο νεαρός είχε σχολάσει από το σχολείο και περίμενε το λεωφορείο για να πάει κατόπιν στο φροντιστήριο, όμως αυτό καθυστέρησε.

Ο καταγγελλόμενος υποστηρίζεται πως είναι γύρω στα 50, φαλακρός και κυκλοφορεί με ένα ασημί όχημα.

Αφού ο 16χρονος μπήκε στο αμάξι, ύστερα από λίγο ο φερόμενος ως δράστης προέβη σε απρεπείς πράξεις και συγκεκριμένα άρχισε να θωπεύει τον μαθητή.

Μόλις ο νεαρός άρχισε να ουρλιάζει, ο οδηγός, πιθανότατα για να μην δώσει στόχο, τον άφησε κοντά στη Γλυφάδα.

Ο μαθητής ειδοποίησε τους γονείς τους, με τους οποίους πήγε έπειτα στο αστυνομικό τμήμα Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης και κατήγγειλε το περιστατικό.

Μάλιστα, φέρεται πως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μόνο μια φορά. Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τυχόν επανεμφάνιση του συγκεκριμένου άνδρα.

Exit mobile version