Παιδοβιασμοί στον Κολωνό: Όγδοο ένταλμα σύλληψης – Ψάχνουν τον “Μιχάλη”
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παιδοβιασμοί στον Κολωνό: Όγδοο ένταλμα σύλληψης – Ψάχνουν τον “Μιχάλη”

SHARE THIS

Τον "Μιχάλη" που φέρεται να έπειθε τη 12χρονη να ακολουθεί τις εντολές του Ηλ. Μίχου και να τη συνόδευε στα ραντεβού με τους κακοποιητές της, αναζητούν οι αρχές.

Ένταλμα σύλληψης -το όγδοο κατά σειρά- αυτή τη φορά κατά του «Μιχάλη», του ανθρώπου που φέρεται να συνόδευε την 12χρονη στους άνδρες που την κακοποιούσαν, εκδόθηκε από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του Κολωνού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αντωνίας Ξυνού για το News 24/7, οι αρχές έχουν δώσει ιδιαίτερη σημασία στο συγκεκριμένο πρόσωπο, καθώς έχει περιγραφεί πλήρως στις καταθέσεις του παιδιού ως εκείνος που την έπειθε να ακολουθεί τις εντολές του Ηλ. Μίχου, αλλά και ως το πρόσωπο που την πίεζε στο να συναντά τελικά τους επίδοξους κακοποιητές της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας αυτός εμφανίζεται να έχει και στο παρελθόν σχετιστεί με υποθέσεις μαστροπείας. Στη συγκεκριμένη δικογραφία, εκτός από «συνοδός» του παιδιού στα διάφορα μέρη όπου ανέμεναν οι κακοποιητές, εμφανίζεται να συνεργάζεται με τον ήδη προσωρινά κρατούμενο Ηλ. Μίχο, αναφορικά με το «κλείσιμο» των ραντεβού με τους επίδοξους ασελγούς της 12χρονης.

Exit mobile version