Ο εισαγγελέας ζητά παραπομπή του Παναγιωτόπουλου για κακούργημα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο εισαγγελέας ζητά παραπομπή του Παναγιωτόπουλου για κακούργημα

SHARE THIS

Εισαγγελική έφεση υπέρ του νόμου για την πενταετή φυλάκιση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.  Ζητά να δικαστεί για κακούργημα.

Όπως φαίνεται εκτός από την κοινωνία, και η εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης δεν είναι ευχαριστημένη από την ποινή χάδι στην οποία καταδικάστηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, για την υπόθεση του revenge porn.

Αυτή τη φορά θα κάτσει στο εδώλιο για την ίδια υπόθεση αλλά αντιμέτωπος με κακούργημα με επαπειλούμενη ποινή έως 10 χρόνια κάθειρξη, μετά από έφεση υπέρ του νόμου που άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κατά της απόφασης του δικαστηρίου.

Η άποψη του εισαγγελέα Πρωτοδικών που στέλνει εκ νέου στο εδώλιο τον παρουσιαστή είναι πως θα έπρεπε να δικαστεί για το κακούργημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων σε βαθμό κακουργήματος με επαπειλούμενη ποινή έως 10 χρόνια.

H διαφωνία του εισαγγελέα

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καταδικάστηκε με ποινή… «χάδι» την περασμένη βδομάδα σε 5ετή φυλάκιση με αναστολή για την δημοσιοποίηση βίντεο με προσωπικές στιγμές με πρώην σύντροφό του το 2016, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Καταδικάστηκε δηλαδή για πλημμέλημα με ποινή 5 χρόνια.

Η Έφεση υπέρ του νόμου του Εισαγγελέα κατά της απόφασης ασκήθηκε γιατί διαφωνεί με το χαρακτηρισμό της πράξης ως πλημμέλημα και ζητεί ουσιαστικά να δικαστεί για κακούργημα με ανώτερη ποινή έως 10 χρόνια, όπως αναφέρει το dikastiko.gr. Μετά από αυτά ο παρουσιαστής θα δικαστεί εκ νέου για την ίδια περίπτωση.

Exit mobile version