Πανελλήνιες: Μαθητής γράφει 18.685 μόρια, δύο μήνες αφότου έχασε τους γονείς του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλήνιες: Μαθητής γράφει 18.685 μόρια, δύο μήνες αφότου έχασε τους γονείς του

SHARE THIS

Μία πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Δημήτρη που παρά την τραγική απώλεια και των δύο του γονιών κατάφερε να ασαρώσει στις φετινές Πανελλήνιες.  

Μόλις δύο μήνες πριν, η Ναύπακτος συγκλονίζεται από τον αδόκητο χαμό δύο αγαπημένων προσώπων στην τοπική κοινωνία από κορονοϊό: Ο πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Καρακώστας, 56 ετών και η Νικολίτσα Μούρτου, 51 ετών χάνουν την μάχη στο νοσοκομείο του Ρίου όπου και έδιναν δύσκολη μάχη.

Και οι δύο εκπαιδευτικοί, έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή, αφήνοντας τεράστιο κενό στην πόλη. Πίσω τους, σύμφωνα με το npress.gr, άφησαν και τα τέσσερα αγόρια τους, με τον έναν, τον Δημήτρη, στην 3η Λυκείου να δίνει Πανελλήνιες εξετάσεις, ενώ τα άλλα τρία παιδιά είναι ήδη στο Πανεπιστήμιο.

Ο Δημήτρης, που πριν έναν χρόνο, σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην Ολυμπιάδα Χημείας, φέτος, βρέθηκε σε πολύ δύσκολη κατάσταση, χάνοντας και τους δύο γονείς του.

Τελικά, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια από αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση, ο Δημήτρης κυριολεκτικά σάρωσε, γράφοντας 18.685 μόρια!

Η οικογένεια σύντομα θα έχει ένα ακόμα καλό νέο, αφού ο μεγάλος γιος τελείωσε το πανεπιστήμιο (κι αυτός πέρασε τις εξετάσεις μέσα στην δύσκολη κατάσταση που περνούσε) και παίρνει πτυχίο!

Exit mobile version