Πανό «Βιαστής είναι» και στην Πειραιώς 260 (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανό «Βιαστής είναι» και στην Πειραιώς 260 (Video)

SHARE THIS

Πανό «Βιαστής Είναι» ύψωσαν χθες στο τέλος και της παράστασης «Ο σκύλος, η νύχτα και το μαχαίρι» σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή

Πανό στο οποίο αναγραφόταν «Βιαστής Είναι» ανέβασαν σε μία ακόμη πρεμιέρα χθες οι ηθοποιοί με αφορμή την αποφυλάκιση του καταδικασμένου για δυο βιασμούς ανηλίκων αγοριών, Δημήτρη Λιγνάδη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕφΣυν, στο τέλος της παράστασης «Ο σκύλος, η νύχτα και το μαχαίρι» σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή, με τους Θάνο Λέκκα, Δήμητρα Βλαγκοπούλου και Βασίλη Μαγουλιωτη η οποία έκανε πρεμιέρα στην Πειραιώς 260 ανέβηκαν όλοι συντελεστές επί σκηνής και ο Βασίλης Μαγουλιωτης άρχισε να διαβάζει την ανακοίνωση του ΣΕΗ.

Παράλληλα, ύψωσαν πανό «Βιαστής Είναι».

Η σκηνή ήταν εξαιρετικά δυνατή και συγκινητική και για τους ίδιους τους πρωταγωνιστές της. Θυμός και συγκίνηση. Αλλά κυρίως αλληλεγγύη.

Κανένας από τους επικεφαλής του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου δεν ήταν παρών στην πρεμιέρα. Ούτε η καλλιτεχνική διευθύντρια Κατερίνα Ευαγγελάτου, ούτε ο Γενικός Διευθυντής ούτε ο Πρόεδρος, αν και ήταν πρεμιέρα της παράστασης και πάντοτε κάποιος είναι παρών.

Παρών ήταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Γιάννης Μόσχος.

 

Exit mobile version