Παππάς: Αν κάνω παιδί και είναι γκέι, θα φοβάμαι μην βάλει τηλεόραση και το κράζει ο Μπέος;
SCREENSHOT - YOUTUBE FIPSTER
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παππάς: Αν κάνω παιδί και είναι γκέι, θα φοβάμαι μην βάλει τηλεόραση και το κράζει ο Μπέος;

SHARE THIS

«Σκέφτομαι αύριο-μεθαύριο, αν κάνω παιδί με μία κοπέλα από το Ζαΐρ και μου βγει λίγο πιο μελαμψό, θα φοβάται να βγει από το σπίτι μην το δείρουνε;...».

Τους φόβους του για το ενδεχόμενο να φέρει ένα παιδί «σε αυτή τη μισαλλόδοξη κοινωνία», εξέφρασε ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς.

Ειδικότερα, μιλώντας στο vid-cast «Γνώμη» του YouTuber Fipster, ο Νίκος Παππάς ανέφερε: «Θεωρητικά, είμαι σε μία ηλικία που μπορώ να κοιτάξω και το βήμα να κάνω ένα παιδί, αλλά σε αυτή τη μισαλλόδοξη και κακεντρεχή κοινωνία, δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να υποδεχτεί αυτόν τον άνθρωπο, ένα νέο μέλος.

Σκέφτομαι αύριο -μεθαύριο, αν κάνω παιδί με μία κοπέλα από το Ζαΐρ και μου βγει λίγο πιο μελαμψό, θα φοβάται να βγει από το σπίτι μην το δείρουνε; Άμα είναι γκέι, θα φοβάμαι μην είναι δαχτυλοδεικτούμενο στο σχολείο και του κάνουν bullying ή βάλει τηλεόραση και το κράζει ο Μπέος; Ή άμα βγει χοντρό να το κράζει ο Λιάγκας; Θέλω να πω, ότι με τρομάζει πολύ αυτή η κατάσταση. Μπορεί να πάρει το τρένο το παιδί σου και να σκοτωθεί μαζί με άλλα 60 άτομα και να μην βρεθεί κανείς στην φυλακή…».

Η αντίδραση του Γ. Λιάγκα

Έπειτα από την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας κάλεσε τον Ν. Παππά να του ζητήσει συγγνώμη υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος «έχει δώσει μάχες για να υπερασπιστεί ανθρώπους που στο μυαλό κάποιων άλλων ήταν διαφορετικοί».

«Στο μυαλό το δικό μου όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι. Από την άλλη δεν θα καταργήσω και τη λέξη χοντρός, αν αυτό εννοεί. Παιδάκι χοντρό να έχω κοροϊδέψει; Ντροπή λίγο κύριε Παππά. Βγείτε, ζητήστε συγγνώμη. Με αγάπη το λέω» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γ. Λιάγκας.

Η απάντηση του Ν. Παππά

Στη συνέχεια, ο Νίκος Παππάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ανήρτησε σε στόρι απόσπασμα από παλαιότερη εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, όπου ο γνωστός παρουσιαστής μιλά για γυναίκες με παραπάνω κιλά.

Πιο συγκεκριμένα, στο συγκεκριμένο απόσπασμα, ο Γ. Λιάγκας ακούγεται να δηλώνει: «Για ποιο λόγο πρέπει μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά από αυτό που έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε φυσιολογικό, δεν λέω τη λέξη «χοντρή» αλλά έχει παραπάνω κιλά, να πρέπει να τη δούμε και να πρέπει αυτή να πείσει τον εαυτό της ότι είναι υπέρβαση να βγαίνει να καλυφθεί με λάδι, να είναι υγρή και να είναι στην παραλία και να είναι ας πούμε σαν να είναι της greenpeace η διαφήμιση».

Ο Νίκος Παππάς έγραψε στο στόρι του «Συγγνώμη Γιώργο μου».

Exit mobile version