Παππάς: Στο αυτόφωρο η 52χρονη που τον έκρυβε στο σπίτι της
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παππάς: Στο αυτόφωρο η 52χρονη που τον έκρυβε στο σπίτι της

SHARE THIS

Ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία ασκήθηκε από τον εισαγγελέα στην 52χρονη γυναίκα στο σπίτι της οποίας συνελήφθη ο Χρήστος Παππάς.

Η 52χρονη, Ουκρανικής καταγωγής πολιτογραφημένη Ελληνίδα, ήταν γνωστή στο χώρο των χρυσαυγιτών, καθώς είχε κατέβει υποψήφια στο συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη για το δήμο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών και ο φυγόποινος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, προκειμένου να εκτελεστεί η ποινή του. Το καταδικασμένο ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης θα οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού, όπως αποφασίστηκε.

Στο ίδιο κατάστημα κράτησης βρίσκονται όλοι οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, πλην του Αρτέμη Ματθαιόπουλου που βρίσκεται στις φυλακές Μαλανδρίνου μαζί με τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, Περικλής Σταυριανάκης:

«Ο κ. Παππάς συνελήφθη με συντονισμένη ενέργεια της αντιτρομοκρατικής, κρατήθηκε στην αντιτρομοκρατική το βράδυ. Ο εισαγγελέας εκτελέσεως ποινών διέταξε την κράτηση του στις φυλακές του Δομοκού. Παρελήφθη από τα όργανα της αντιτρομοκρατικής και θα πάει στο συγκεκριμένο κατάστημα κράτησης.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως ήταν περαστικός από το συγκεκριμένο σπίτι στου Ζωγράφου, από όπου συνελήφθη. Η άλλη κοπέλα που ήταν εκεί θα παρευρεθεί στο αυτόφωρο σήμερα για το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία».

Ο δικηγόρος του ισχυρίστηκε μάλιστα πως «ήθελε να παραδοθεί, μου είχε στείλει μαθαίνω ένα γράμμα αλλά δεν το έχω πάρει ακόμα, ακόμη δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Νομίζω πως βρισκόταν στην Αθήνα».

Υπενθυμίζεται πως του έχει επιβληθεί κάθειρξη 13 ετών και 3 μηνών από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Exit mobile version