Παραλήρημα Πορτοσάλτε: Μίλησε για «αριστερή χούντα», Στάλιν, Μάο και Πολ Ποτ (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραλήρημα Πορτοσάλτε: Μίλησε για «αριστερή χούντα», Στάλιν, Μάο και Πολ Ποτ (Video)

SHARE THIS

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ για ακόμη μία φορά βρέθηκε σήμερα σε παράκρουση. Μίλησε για «αριστερή χούντα», για Στάλιν, Μάο και Πολ Ποτ.

Με τόνο, ύφος και τρόπο που δεν αρμόζουν σε σχολιαστή της πολιτικής επικαιρότητας, ο Άρης Πορτοσάλτε σήμερα παραλήρησε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ κάνοντας λόγο για «αριστερή χούντα», Στάλιν, Μάο και Πολ Ποτ!

Πιο αναλυτικά, με αφορμή μία δήλωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου για τη δημόσια διοίκηση ο Άρης Πορτοσάλτε σήμερα βρέθηκε σε απόλυτη παράκρουση:

Μίλησε ξανά και ξανά για αριστερή δικτατορία, ενώ αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα δήλωσε ότι πρέπει να βγει να πει στο λαό «Γεια σας είμαι δικτάτωρ». «Είναι χούντα, είναι δικτατορία. Ονειρεύονται αριστερή χούντα» είπε ενώ αναφέρθηκε και στον Στάλιν, τον Μάο και τον Πολ Ποτ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Τζανακόπουλος είχε αναφέρει τα εξής σε ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση του κόμματος:

«Χρειάζονται συγκεκριμένες και πολύ τολμηρές παρεμβάσεις έτσι ώστε να σπάσουν αυτά τα δίκτυα εξουσίας στο εσωτερικού του ελληνικού διοικητικού μηχανισμού. Εκεί που πρέπει να πούμε ότι και εξαιτίας, ας πούμε, των πιέσεων των μνημονιακών και εξαιτίας των ειδικών καταστάσεων της περιόδου 2015-2019 δεν κάναμε όλα όσα θα θέλαμε να έχουμε κάνει. Νομίζω ότι επιτρέψαμε σε μεγάλο βαθμό ή ανεχθήκαμε πολυπλόκαμους και βαθείς μηχανισμούς να φιλτράρουν πολιτικές επιλογές, να φρενάρουν πολιτικές επιλογές, να δημιουργούν εμπόδια σε συγκεκριμένες κυβερνητικές επιλογές και ετούτο νομίζω ότι το βρήκαμε σε μεγάλο βαθμό μπροστά μας, είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να συζητήσουμε σε πάρα πολύ μεγάλο βάθος, τον τρόπο δηλαδή που αυτού του τύπου οι αυτονομημένες εστίες εξουσίας στο εσωτερικό της δημόσιας διοίκησης θα πρέπει να εκκαθαριστούν».

Το χαρακτηριστικό βίντεο:

Exit mobile version