Πάρκο μόνο για σκύλους στη Νέα Σμύρνη!
ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ

Πάρκο μόνο για σκύλους στη Νέα Σμύρνη!

SHARE THIS

Ένα κανονικό πάρκο σκύλων είναι πλέον καθ’ όλα έτοιμο για να παραδοθεί στους τετράποδους «κατοίκους» της Νέας Σμύρνης.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης ολοκλήρωσε το έργο, που βρίσκεται στην πλατεία Δεξαμενής και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανοίξει τις «πύλες» του, με στόχο να συμβάλει στο αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, αλλά και στη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των δημοτών, ζωόφιλων και μη.

Στη συγκεκριμένη έκταση τα κατοικίδια θα μπορούν να τρέχουν, να παίζουν, να ασκούνται, να εκτονώνονται και να κοινωνικοποιούνται υπό τη συνοδεία των ιδιοκτητών τους.

Δήμος Νέας Σμύρνης

Ο συγκεκριμένος χώρος χωρίζεται σε δύο μέρη, παρέχοντας ασφάλεια τόσο στα μεγαλόσωμα όσο και στα μικρόσωμα ζώα. Πληροί τις προδιαγραφές του Νόμου 4235/14, είναι περιφραγμένος με ειδική περίφραξη ύψους 1,60 μ., διαθέτει σήμανση στην είσοδο και δάπεδο με χώμα. Διαθέτει ακόμη ξύλινες και λαστιχένιες κατασκευές για παιχνίδια (ανάβαση, κατάβαση, ισορροπία), ώστε τα ζώα να μπορούν να ασκούνται και να παίζουν με ασφάλεια. Στον χώρο υπάρχει βρύση, αλλά και ειδικοί κάδοι για την περισυλλογή ακαθαρσιών.

Ο καθαρισμός του πάρκου θα είναι τακτικός, ενώ από σεβασμό στην ηρεμία και την ησυχία των κατοίκων, τοποθετήθηκαν ταμπέλες με το ωράριο που πάρκου και με οδηγίες στους ιδιοκτήτες των σκύλων.

*Από την Lifo
Exit mobile version