Πατέρας Καρολάιν: Τρέμω την μέρα που θα πρέπει να πω στην εγγονή μου ποιος σκότωσε την μητέρα της
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας Καρολάιν: Τρέμω την μέρα που θα πρέπει να πω στην εγγονή μου ποιος σκότωσε την μητέρα της

SHARE THIS

Ο πατέρας της δολοφονημένης από τον σύζυγό της, Καρολάιν, μιλά για πρώτη φορά αφότου ο δολοφόνος της καταδικάστηκε.

Ένα χρόνο μετά τη στυγερή γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά, με τον σύζυγό της Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να είναι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της, ο βρετανικός Τύπος παρακολουθεί συγκλονισμένος τις εξελίξεις στο ειδεχθές αυτό έγκλημα, μετά και την καταδίκη του Αναγνωστόπουλου.

Οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν, που έχουν αναλάβει εξ ολοκλήρου την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, έχουν εστιάσει στην -όσο το δυνατόν πιο ομαλή- ανατροφή του παιδιού.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στη βρετανική Daily Mail, ο πατέρας της Καρολάιν εξομολογήθηκε τον μεγαλύτερο φόβο του και αυτός, όπως είπε, είναι η στιγμή που θα αναγκαστεί να πει στην εγγονή του ποιος σκότωσε τη μητέρα της. Μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «τρέμει αυτή την ημέρα, γιατί θα πρέπει να της απαντήσει».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης δήλωσε πως θα αλλάξει το επίθετο της μικρής Λυδίας, ώστε να μην μπορεί να συνδεθεί ποτέ με το δολοφόνο της μητέρας της, ενώ τόνισε ότι θα διασφαλίσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να μην ξαναδεί ποτέ την κόρη του.

Θα αλλάξω το επίθετό της για να μην έχει καμία σχέση με τον Αναγνωστόπουλο

«Σύντομα η Λυδία θα είναι αρκετά μεγάλη για να ξεκινήσει στο νηπιαγωγείο του νησιού, στο ίδιο σχολείο που φοιτούσε η μητέρα της». Ωστόσο, πριν από αυτό, θα αλλάξω το επώνυμό της σε Κράουτς (το επώνυμο της μητέρας της) για να μην συνδεθεί ποτέ με τον δολοφόνο Αναγνωστόπουλο. Θα διασφαλίσω επίσης ότι δεν θα ξαναδεί την κόρη του», λέει ο Ντέιβιντ.

Για την ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και 11,5 χρόνια, ο κ. Κράουτς με πικρία δήλωσε ότι «αυτό δεν πρόκειται να φέρει πίσω την κόρη του».

«Η φυσική ομοιότητα της Λυδίας με τη μητέρα της είναι απίστευτη: ένα όμορφο πρόσωπο με τα μεγαλύτερα σκοτεινά μάτια που έχω δει ποτέ, που κληρονόμησε από τη μητέρα της, όπως η Καρολάιν κληρονόμησε τα μάτια της από τη μητέρα της.

«Κάθε φορά που κάθομαι και παρακολουθώ τη Λυδία να παίζει, με χτυπάει ένας πόνος θλίψης καθώς βλέπω τη μητέρα της σε κάθε κίνηση και χειρονομία που κάνει. Με στεναχωρεί τόσο πολύ που η Καρολάιν δεν θα έχει ποτέ τη χαρά που έφερε στη Σούζαν και σε εμένα όταν ήταν σε εκείνη την ηλικία».

«Η Λυδία φλυαρεί συνεχώς, σχεδόν αποκλειστικά στα ελληνικά. Κοιμάται στο παλιό δωμάτιο της Καρολάιν στην κούνια της. Δυστυχώς, αρνείται αποφασιστικά να κοιμηθεί μόνη, έτσι η Σούζαν κοιμάται στο δωμάτιο μαζί της στο παλιό κρεβάτι της Καρολάιν».

Τέλος, έκανε αναφορά και στους γονείς του 34χρονου πιλότου, εκφράζοντας την άρνησή του να τους δει, αφού όπως εξομολογήθηκε, δεν δύναται να ελέγξει το μίσος του για το γιο τους, αλλά και την πεποίθηση των ίδιων ότι ο Αναγνωστόπουλος είναι αθώος.

«Δεν θα υπάρξει δικαστική διαμάχη για τη Λυδία» απαντά ο Αναγνωστόπουλος

Στην παραπάνω συνέντευξη του πατέρα της Καρολάιν απάντησε μέσω του δικηγόρου του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα υπάρξει δικαστική διαμάχη για τη μικρή Λυδία.

«Προτεραιότητα έχει πάντα το παιδί. Δε θα υπάρξει καμία δικαστική διαμάχη για το συμφέρον της μικρής», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version