Πατέρας Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Τελικά η σιωπή του Βαγγέλη έκανε μεγάλο θόρυβο»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Τελικά η σιωπή του Βαγγέλη έκανε μεγάλο θόρυβο»

SHARE THIS

Ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, έξι χρόνια μετά την τραγική απώλεια του γιου του, μίλησε για την απουσία που βιώνουν καθημερινά και τη μοναδική δικαίωση που επιζητά.

Ο Ανδρέας Γιακουμάκης, πατέρας του Βαγγέλη, έξι χρόνια μετά την απώλεια του γιου του, μίλησε για το μεγάλο παράπονο της οικογένειάς του, την απουσία που βιώνουν καθημερινά και τη μοναδική δικαίωση που επιζητά.

Μιλώντας στο zarpanews.gr και την Ευτυχία Πενταράκη, ο Ανδρέας Γιακουμάκης, έξι χρόνια μετά την απώλεια που συγκλόνισε τη χώρα, σε μια σπάνια εξομολόγηση και με αφορμή τη δίκη σε δεύτερο βαθμό που έχει οριστεί για τις 16 Μαρτίου, αποκάλυψε ποια είναι η μοναδική δικαίωση για την οικογένεια του.

«Αυτή τη στιγμή καθόμαστε με τη Μαρία και συζητάμε για τα έξι χρόνια που παλεύουμε. Έξι χρόνια παλεύουμε με μία απουσία. Και κάθε φορά όλο αυτό που ζούμε είναι και πιο έντονο. Μας βασανίζουν πάρα πολύ αυτά τα πράγματα. Τώρα μας έστειλαν και τα χαρτιά για το δικαστήριο. Απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα γίνει λόγω του κορονοϊού, μάλλον θα είναι ακόμα κλειστά τότε τα δικαστήρια», είπε ο κ. Ανδρέας Γιακουμάκης.

«Αν γίνει πάντως η δίκη εννοείται ότι θα πάμε. Πάντα πηγαίνουμε. Αυτό το δρομολόγιο το ξέρω λες και πάω από τους Αρμένους στο Ρέθυμνο. Εμείς παλεύουμε έξι χρόνια με τις λέξεις. Δηλαδή ξαφνικά σοβαρές λέξεις πήγαν να τις κάνουν ίσια. Δεν γίνεται να ακούς πέντε – έξι χρόνια μετά, πράγματα για τον Βαγγέλη μας και αυτοί να σου λένε “φίλοι” και να σου λένε “αστεία” , δεν τα δέχομαι αυτά τα πράγματα πλέον και αν πηγαίνουμε στο δικαστήριο γι’ αυτό πηγαίνουμε» πρόσθεσε.

«Ο Βαγγέλης μας δυστυχώς ούτε μας μίλησε, ούτε μίλησε σε κανέναν. Αλλά τελικά αυτή η σιωπή έκανε μεγάλο θόρυβο. Κατάλαβαν πολλοί άνθρωποι τι ήθελε να πει. Παρόλο που κάποια στιγμή πήγαν να ρίξουν ευθύνες σε μας. Αυτά μας πνίγουν και μας πνίξανε. Το άδικο είναι που σε πνίγει…» κατέληξε, ο πατέρας του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

 

Exit mobile version