Πάτρα: 6χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι σε αγώνα αυτοκινήτων καρτ (video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: 6χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι σε αγώνα αυτοκινήτων καρτ (video)

SHARE THIS

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων (pelop.gr) το ατύχημα συνέβη όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων και εφήβων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας ανήλικος έξι ετών, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σήμερα το μεσημέρι την στιγμή που παρακολουθούσε αγώνες κάρτ, στο κέντρο της Πάτρας.

Ο εξάχρονος παρακολουθούσε τους αγώνες πίσω από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα μαζί με συγγενικό του πρόσωπο, στο ύψος της οδού Μαιζώνος, κοντά στην πλατεία Γεωργίου. Κάποια στιγμή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που συμμετείχε σε αγώνες καρτ κτύπησε το παιδί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων (pelop.gr) το ατύχημα συνέβη όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα το ένα εξ αυτών να προσκρούσει στα κάγκελα τραυματίζοντας το μικρό παιδί.

Δίπλα στο παιδί βρίσκεται από την πρώτη στιγμή που διεκομίσθη στο ΠΓΝΠ ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης. «Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο αιμάτωμα και δεν θα χρειαστεί χειρουργείο. Είμαστε αισιόδοξοι και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να επιστρέψει ο μικρός Φώτης στην οικογένειά του» δήλωσε ο κ. Ηλιάδης.

Exit mobile version