Πάτρα: Έρευνες της ΕΛΑΣ στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου παρουσία εισαγγελέα
EUROKINISSI ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Έρευνες της ΕΛΑΣ στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου παρουσία εισαγγελέα

SHARE THIS

Η εντολή δόθηκε στην τοπική Αστυνομία από τον Ανακριτή προκειμένου να ελεγχθούν στο σύνολό τους οι χώροι του σπιτιού.

Στο σπίτι της της οικογένειας Δασκαλάκη βρίσκονται άνθρωποι της Ασφάλειας Πατρών μαζί με εισαγγελέα, καθώς πραγματοποιούν έρευνες στην οικία που διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου και η οικογένειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, στο σπίτι βρίσκεται η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα όπου και άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς. Στο σπίτι γίνεται έρευνα, ενώ κάποια αντικείμενα του σπιτιού, μεταφέρθηκαν στο αυτοκίνητο της Ασφάλειας. Πρόκειται για στοιχεία που αφορούν την ποινική δίωξη της 33χρονης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η εντολή δόθηκε στην τοπική Αστυνομία από τον Ανακριτή προκειμένου να ελεγχθούν στο σύνολό τους οι χώροι του σπιτιού και να μεταφερθεί στην Ασφάλεια κάθε στοιχείο που οι αστυνομικοί κρίνουν πως μπορεί να δώσει περαιτέρω στοιχεία για τους θανάτους της Τζωρτζίνας, της Ίριδας, και της Μαλένας.

Να σημειωθεί πως η οδός Μπιζανίου στην Πάτρα, όπου βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη, έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι η περιοχή έχει αποκλειστεί και οι αστυνομικοί ζήτησαν από τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία να απομακρυνθούν.

Exit mobile version