Πειραιάς: Επίθεση 30 ατόμων σε ανήλικους – Συνελήφθησαν από την αστυνομία
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πειραιάς: Επίθεση 30 ατόμων σε ανήλικους – Συνελήφθησαν από την αστυνομία

SHARE THIS

Οι κατηγορούμενοι προσήχθησαν στο Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου, όπου αναγνωρίστηκαν από τους ανήλικους και συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η ομάδα των 30 ατόμων που επιτέθηκαν σε ανήλικους είχαν μαζί τους μαχαίρι τύπου ματσέτα. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου όταν η ομάδα, ανάμεσά τους και ανήλικοι, επιτέθηκαν στους επίσης ανήλικους στον Πειραιά.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα, οι δύο ομάδες λογομάχησαν και ένας από τους δράστες χτύπησε στο πρόσωπο έναν 17χρονο. Ένας άλλος, ο οποίος ακόμη δεν έχει ταυτοιηθεί από τις αρχές, έβγαλε από τη ζώνη του ένα μεγάλο μαχαίρι τύπου ματσέτα και τους απείλησε.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, οι οποίοι εντόπισαν τρεις από τους δράστες, ηλικίας 17 ετών. Κοντά τους βρέθηκε το μαχαίρι τύπου ματσέτα σε απόσταση περίπου 40 μέτρων. Οι κατηγορούμενοι προσήχθησαν στο Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου, όπου αναγνωρίστηκαν από τους ανήλικους και συνελήφθησαν.

Μαζί τους συνελήφθη και ένα ακόμα άτομο που προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του αλλά και οι γονείς δύο από τους κατηγορούμενους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι γονείς των άλλων δύο συλληφθέντων διαφεύγουν της σύλληψης και αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Exit mobile version