Πεντέλη: Εισαγγελική παρέμβαση για τον ξυλοδαρμό ηλικιωμένων από τον γιο τους
AP PHOTO/ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ RAFIQ MAQBOOL
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πεντέλη: Εισαγγελική παρέμβαση για τον ξυλοδαρμό ηλικιωμένων από τον γιο τους

SHARE THIS

Έπειτα από το βίντεο που προβλήθηκε σε εκπομπή, στο οποίο καταγράφεται αποτρόπαια συμπεριφορά του γιου σε βάρος των 80χρονων γονιών του.

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για την άγρια κακοποίηση υπέργηρου ζευγαριού στην Πεντέλη.

Έπειτα από το βίντεο που προβλήθηκε από την εκπομπή Live News του Mega, στο οποίο καταγράφεται αποτρόπαια συμπεριφορά του γιου σε βάρος των 80χρονων γονιών του, ο Εισαγγελέας διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αντικείμενο την διαπίστωση αδικημάτων που αφορούν το νόμο για την ενδοοικογενειακή βία.

Με αυτεπάγγελτη παρέμβασή του ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος ζητά την άμεση διερεύνηση των καταγγελιών για άγρια κακοποίηση ηλικιωμένου ζευγαριού στην Πεντέλη από τον γιο τους, ο οποίος απαιτεί να του δώσουν χρήματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα θλιβερά γεγονότα επιβεβαίωσε πρόσωπο από το στενό συγγενικό περιβάλλον του ζευγαριού.

Παράλληλα η Εισαγγελία θα αναζητήσει αν υπάρχουν καταγγελίες παλαιότερες για την σοκαριστική υπόθεση για να τις συσχετίσει, εφόσον υπάρχουν, με την έρευνα που ξεκινά. Την πληροφορία για περιστατικά βίας που έχουν προηγηθεί του βιντεοσκοπημένου τα οποία έχουν καταγγελθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, έδωσαν οι καταγγέλοντες που πήγαν στην Εισαγγελία.

Exit mobile version