Πέραμα: «Θέλουμε να γυρίζουμε ασφαλείς στα σπίτια μας» – Απεργία & παμπειραϊκό συλλαλητήριο
EUROKINISSI ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέραμα: «Θέλουμε να γυρίζουμε ασφαλείς στα σπίτια μας» – Απεργία & παμπειραϊκό συλλαλητήριο

SHARE THIS

Οι εργάτες αποφασισμένοι να διεκδικήσουν Δικαιοσύνη για τον νεκρό συνάδελφό τους- Κάλεσμα σε παμπειραϊκό συλλαλητήριο στις 7 μ.μ.

Δεν υποχωρούν στον αγώνα τους οι εργάτες στη Ζώνη του Περάματος, καθώς το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας και το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών έχουν προκηρύξει νέα 24ωρη απεργία για το εργατικό δυστύχημα που στοίχισε την ζωή σε έναν εργάτη και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό άλλων δύο.

Η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 π.μ. στον σταθμό ΗΣΑΠ στον Πειραιά.

Επίσης, το απόγευμα το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καλεί σε παμπειραϊκό συλλαλητήριο στις 7 μ.μ. στην πλατεία Κοραή.

«Δεν θα ανεχτούμε άλλους νεκρούς για τα κέρδη της εργοδοσίας» τονίζει και καλεί τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στα σωματεία τους και να διεκδικήσουν ζωή και δουλειά με αξιοπρέπεια. «Στην εργασιακή λαίλαπα που μας ετοιμάζουν εμείς απαντάμε με συσπείρωση και αγώνα. Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχίσουν οι εργασιακοί μας χώροι να γίνονται απέραντες κοιλάδες των Τεμπών» επισημαίνει.

Σημειώνεται ότι και χθες έγινε 24ωρη απεργία στη Ζώνη, η πέμπτη για φέτος, αφού οι προηγούμενες τέσσερις απεργίες αντιμετωπίστηκαν με αδιαφορία από κυβέρνηση και εργοδοσία, ενώ το απόγευμα της Τρίτης έγινε νέα συγκέντρωση στη Ζώνη και πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Περάματος.

«Θέλουμε να γυρίζουμε ασφαλείς στα σπίτια μας, απαιτούμε την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας και ασφαλείας στους χώρους δουλειάς», ξεκαθάρισαν χθες οι εργάτες.

Καλούν σωματεία και φορείς σε νέο συλλαλητήριο σήμερα στις 6.30 μ.μ. στην πύλη της Ζώνης. Επίσης, αποφάσισαν νέα 24ωρη απεργία για την Τετάρτη 31 Μάη με αγωνιστικό ραντεβού στις 10 π.μ. στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά.

Exit mobile version