Περιστέρι: 46χρονος νόσησε από κορονοϊό και ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του επειδή του είπε να φύγει
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιστέρι: 46χρονος νόσησε από κορονοϊό και ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του επειδή του είπε να φύγει

SHARE THIS

Όταν η άτυχη γυναίκα του ζήτησε να φύγει από το σπίτι για να μην κολλήσουν η ίδια και το παιδί τους εκείνος την ξυλοκόπησε άγρια.

Τέλος δεν έχουν τα περιστατικά έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας στη χώρα μας, με μία ακόμη υπόθεση να συμπληρώνει την μακρά λίστα των τελευταίων μηνών.

Αυτή τη φορά στο Περιστέρι, ένας 46χρονος ξυλοκόπησε τη σύζυγό του ξυλοκόπησε άγρια όταν είδε ότι το self test που έκανε βγήκε θετικό και η σύζυγός του του ζήτησε να φύγει από το σπίτι προκειμένου να μην μεταδοθεί ο ιός στην ίδια και στο παιδί τους.

Εκείνος θύμωσε και την ξυλοκόπησε.

H γυναίκα πήγε την περασμένη Δευτέρα στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου και μήνυσε τον σύζυγο της για σωματικές βλάβες, ύβρεις και απειλές. Σε κατάσταση σοκ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Φοβήθηκα μην κολλήσω εγώ και το παιδί. Του ζήτησα να φύγει από το σπίτι. Άρχισε να με χτυπά στο στομάχι και το πρόσωπο. Φώναζα για βοήθεια προκειμένου να γλιτώσω».

Ο 46χρονος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα, αφού παρήλθε το αυτόφωρο και αναμένει την απόφαση των αρχών για το αν θα οριστεί τακτική δικάσιμος ή προκαταρκτική εξέταση. Ο άνδρας φέρεται να είναι φανατικός αντιεμβολιαστής κι ερχόταν σε αντιπαράθεση συχνά με τη σύζυγο του εξαιτίας του μη εμβολιασμού του, τον οποίο τελικά πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες.

Exit mobile version