Περιστέρι: Συνελήφθησαν 3 ανήλικες για ξυλοδαρμό σε βάρος συμμαθήτριάς τους
UNSPLASH / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιστέρι: Συνελήφθησαν 3 ανήλικες για ξυλοδαρμό σε βάρος συμμαθήτριάς τους

SHARE THIS

Σε βάρος των τριών κοριτσιών σχηματίστηκε δικογραφία για «σωματική βλάβη και απειλή» και θα υποβληθεί στις δικαστικές αρχές

Στη σύλληψη τριών ανήλικων κοριτσιών προχώρησαν οι αρχές για τον άγριο ξυλοδαρμό μιας 14χρονης συμμαθήτριάς τους σε Γυμνάσιο στο Περιστέρι, γεγονός που επιβεβαιώνει την έξαρση της βίας μεταξύ ανηλίκων στη χώρα μας.

Οι ανήλικες συνελήφθησαν για σωματικές βλάβες και απειλή σε βάρος της μαθήτριας. Την ίδια στιγμή, αναζητείται ακόμη ένα πρόσωπο, μαθητής, που βιντεοσκόπησε και διαμοίρασε σε άλλους το υλικό από την επίθεση.

Η ανήλικη με την μητέρα της, πήγαν στο ΤΑ Περιστερίου και κατήγγειλαν την επίθεση, υπέβαλαν μήνυση, και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας συνελήφθησαν οι τρεις μαθήτριες, οι οποίες όμως αφέθηκαν ελεύθερες με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Σε βάρος των τριών κοριτσιών σχηματίστηκε δικογραφία για «σωματική βλάβη και απειλή» και θα υποβληθεί στις δικαστικές αρχές.

«Αυτή τη στιγμή φοβάμαι και για τη ζωή του παιδιού μου… εφόσον έφτασαν σε αυτό το σημείο μπορεί να κάνουν και τίποτα χειρότερο. Εδώ μιλάμε για επικίνδυνα παιδιά», δήλωσε ο πατέρας της μαθήτριας. «Μετά την αστυνομία δεχόταν απειλητικά μηνύματα ότι “θα σε αποτελειώσουμε” και τέτοια…» πρόσθεσε ο πατέρας της ανήλικης.

Exit mobile version