Πέταξαν μπογιές στην εκκλησία που λειτουργούσε ο ιερέας – κατηγορούμενος για βιασμό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέταξαν μπογιές στην εκκλησία που λειτουργούσε ο ιερέας – κατηγορούμενος για βιασμό

SHARE THIS

Ο συλληφθείς κατηγορείται για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή

Άγνωστοι έριξαν κόκκινη και μπλε μπογιά στον ναό του Αγίου Δημητρίου των Όπλων στα Κάτω Πατήσια, όπου λειτουργούσε ο παπάς που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή. Οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι αρχικά στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε διορία προκειμένου να απολογηθεί την Τρίτη.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 37χρονος ιερέας φέρεται να εκμεταλλεύτηκε από την πρώτη στιγμή το γεγονός ότι η οικογένεια του παιδιού είναι θεοσεβούμενη και χαμηλών τόνων. Αρχικά, προσπάθησε να χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης μαζί της, παροτρύνοντας το κορίτσι να του λέει τα πάντα.

Όταν θεώρησε πλέον ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες, έφτασε στο σημείο να δράσει. Στις αρχές του 2019, όταν το κορίτσι ήταν περίπου 13 ετών, της ζήτησε με μήνυμα να του στείλει μία γυμνή της φωτογραφία. Στη συνέχεια, της έστειλε και ο ίδιος μία δική του γυμνή φωτογραφία, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Alpha, που επικαλείται την 17σέλιδη κατάθεση της ανήλικης.

Exit mobile version