Πέτρος Φιλιππίδης: Οδηγείται σήμερα στις φυλακές Τρίπολης, όπου κρατείται ο Δημήτρης Λιγνάδης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: Οδηγείται σήμερα στις φυλακές Τρίπολης, όπου κρατείται ο Δημήτρης Λιγνάδης

SHARE THIS

Ο ηθοποιός που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, θα αυλίζεται στις φυλακές Τρίπολης με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη.

Σήμερα, Τετάρτη, αναμένεται να γίνει η μεταγωγή του Πέτρου Φιλιππίδη στις φυλακές της Τρίπολης, στις οποίες ήδη κρατείται προφυλακισμένος για ανάλογα αδικήματα κι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης.

Όπως έγινε γνωστό, ο Πέτρος Φιλιππίδης πέρασε χθες το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου υπό άκρα μυστικότητα όπου και προσπάθησε να πείσει ότι δεν έχει διαπράξει τα αδικήματα του βιασμού και των δυο απόπειρων βιασμού σε βάρος συναδέλφων του, για τα οποία κατηγορείται.

Ωστόσο, τα επιχειρήματα του δεν στάθηκαν ικανά να οδηγήσουν ανακρίτρια και εισαγγελέας να τον αφήσουν ελεύθερο με αποτέλεσμα, ομόφωνα, να αποφασίσουν την προφυλάκιση του.

Οι τρεις καταγγελίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη

Οι τρεις γυναίκες ηθοποιοί, των οποίων οι καταγγελίες αποτέλεσαν το υλικό για τη δικογραφία που σχηματίστηκε στην Εισαγγελία σε βάρος του γνωστού ηθοποιού, προσέφυγαν αρχικά στο Πειθαρχικό Όργανο του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών όπου αναφέρθηκαν σε όσα υποστηρίζουν ότι υπέστησαν από τον ελεγχόμενο συνάδελφο τους.

Ο βιασμός που αποδίδεται στον καλλιτέχνη από την συνάδελφό του, φέρεται να έχει τελεστεί το 2008 ενώ οι δύο απόπειρες, σύμφωνα με τις καταγγελίες, τελέστηκαν το 2010 και το 2014, με τις καταγγέλλουσες να υποστηρίζουν πως ήρθαν αντιμέτωπες με βίαιες πράξεις του ελεγχόμενου ενώ βρέθηκαν μαζί του για επαγγελματικούς λόγους.

Στις δύο καταγγελίες που αφορούν απόπειρα βιασμού, ο ηθοποιός φέρεται να εμφανίζει παρόμοια τακτική έναντι των δύο γυναικών, οι οποίες αναφέρουν πως όταν παρά τη βία που τους άσκησε, δεν πέτυχε τον στόχο του, τις απειλούσε με επαγγελματικό αποκλεισμό τους!

Exit mobile version