Πιερία: Η «Συνταγματική Αστυνομία» απήγαγε διευθυντή Γυμνασίου και του πέρασε χειροπέδες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιερία: Η «Συνταγματική Αστυνομία» απήγαγε διευθυντή Γυμνασίου και του πέρασε χειροπέδες

SHARE THIS

Οι δράστες είχαν σκοπό να τον πάνε με χειροπέδες σε αστυνομικό τμήμα. Άφωνοι οι μαθητές και οι καθηγητές του σχολείου…

Απίστευτα είναι τα σκηνικά που εκτυλίχθηκαν σήμερα στην Πιερία με διευθυντή σχολείου να βρίσκεται περικυκλωμένος από αυτοαποκαλούμενους «θεματοφύλακες του Συντάγματος».

Ομάδα αρνητών στο Αιγίνιο Πιερίας, δηλώνοντας ότι είναι «θεματοφύλακες του Συντάγματος» απήγαγαν το πρωί τον διευθυντή του Γυμνασίου στο Αιγίνιο Πιερίας, του έβαλαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα!

Οι αντιεμβολιαστές, μεταξύ των οποίων – σύμφωνα με πληροφορίες – ήταν και γονείς μαθητών, περίμεναν στις 7:30 το πρωί τον διευθυντή του σχολείου στην είσοδο. Μόλις τον είδαν τον ακινητοποίησαν με τη βία, του έβαλαν χειροπέδες και τον υποχρέωσαν να μπει σε αυτοκίνητο με το οποίο τον πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγινίου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όλα έγιναν μπροστά σε έντρομους καθηγητές και μαθητές που πήγαιναν στο σχολείο, με τους αντιεμβολιαστές να φωνάζουν ότι ο διευθυντής «βασανίζει τα παιδιά».

Στο αστυνομικό τμήμα αφαιρέθηκαν οι χειροπέδες από τα χέρια του διευθυντή, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας καθώς είχε υποστεί εκδορές.

Άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης μετέβησαν στο Γυμνάσιο, συνέλαβαν τους δέκα αντιεμβολιαστές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σχολείο και τους οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κατερίνης, όπου αυτή την ώρα σχηματίζεται δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν στο εισαγγελέα.

Exit mobile version