Πήλιο: Νεκρή 4-5 ώρες τουρίστρια πριν δηλωθεί ο θάνατός της – Προσήχθη ο σύζυγός της
EUROKINISSI/ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πήλιο: Νεκρή 4-5 ώρες τουρίστρια πριν δηλωθεί ο θάνατός της – Προσήχθη ο σύζυγός της

SHARE THIS

Η σορός της μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας με αρκετές ημέρες καθυστέρησης λόγω φόρτου εργασίας.

Νέα στοιχεία έρχονται το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο μίας 58χρονης τουρίστριας στο Πήλιο, ο οποίος πλέον θεωρείται ανθρωποκτονία, αν και αρχικά αποδόθηκε σε αιφνίδια, παθολογικά αίτια.

Συγκεκριμένα, η Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λάρισας αποδίδει τον θάνατο της 58χρονης Γερμανίδας τουρίστριας σε ανθρωποκτονία με τραύμα διαμπερές από περίστροφο διαμετρήματος 22mm στην θωρακική χώρα, στην καρδιά και στους πνεύμονες.

Η γυναίκα, η οποία πέθανε πριν 11 μέρες, ήταν νεκρή 4-5 ώρες πριν ο άνδρας της δηλώσει τον θάνατό της. Μεταφέρθηκε, από την παραλία της Μηλίνας του Ν. Πηλίου αρχικά στο Κ.Υ. Αργαλαστής όπου διαπίστωσαν τον θάνατό της, αναφέροντας ότι οφείλονταν σε αιφνίδια αίτια.

Σύμφωνα με τη διαδικασία, η σορός της μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, με αρκετές ημέρες καθυστέρησης λόγω φόρτου εργασίας, όπου και τελικά στη νεκροψία – νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι θάνατος οφείλεται σε ανθρωποκτονία.

Αμέσως μόλις έγιναν γνωστά τα αίτια του θανάτου, ξεκίνησαν από την αστυνομία έρευνες που είναι επικεντρωμένες στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προσαχθεί ο σύζυγος του θύματος

Exit mobile version