«Πλημμυρισμένο» από ράντζα το «Αττικόν» – Απίστευτες καταγγελίες από την ΠΟΕΔΗΝ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πλημμυρισμένο» από ράντζα το «Αττικόν» – Απίστευτες καταγγελίες από την ΠΟΕΔΗΝ

SHARE THIS

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνει ότι η εφημερία στον Αττικόν «ξεκίνησε με 30 κενές κλίνες και 11 ράντζα», τονίζοντας ότι είναι «επόμενο να πλημμυρίσει με ράντζα», καθώς γέμισαν αμέσως οι κενές κλίνες.

Σοκαριστικές είναι οι σημερινές καταγγελίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείο (ΠΟΕΔΗΝ) για το «Αττικόν», που αποτυπώνουν το χάος που επικρατεί σε νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, ενώ πια φαίνεται πως η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και στην Αττική.

Μετά και τη σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ με τα 8.129 κρούσματα κορονοϊού, σύμφωνα με την οποία το λεκανοπέδιο της Αττικής συγκέντρωσε 2.025 νέες μολύνσεις και η πρωτεύουσα 1.383, η ΠΟΕΔΗΝ ενημερώνει ότι στο νοσοκομείο «Αττικόν» η κατάσταση είναι τραγική.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, καταγγέλλει ότι «το νοσοκομείο εφημερεύει μέχρι και αύριο το πρωί στις 8 και ότι αυτή τη στιγμή είναι πλημμυρισμένο από ράντζα».

«Με ειδοποιούν τώρα γιατροί και νοσηλευτές από την εφημερία του νοσοκομείου «Αττικόν» ότι ήδη αναπτύχθηκαν 75 ράντζα. Η εφημερία τελειώνει αύριο στις 8 π.μ. Πόσα ράντζα θα αναπτυχθούν;

Γνωρίζουν ότι στο νοσοκομείο εισάγονται σε κάθε εφημερία πάνω από 150 ασθενείς; Η εφημερία ξεκίνησε με 30 κενές κλίνες και 11 ράντζα. Επόμενο είναι να πλημμυρίσει με ράντζα. Γέμισαν αμέσως οι κενές κλίνες και μέχρι τώρα αναπτύχθηκαν 75 ράντζα. Η τραγωδία είναι ότι επειδή τελείωσαν τα 50 κανονικά ράντζα βάζουν τους ασθενείς σε φορεία μεταφοράς ασθενών 40 πόντους πλάτος!

Δεν ίδρωσε το αυτί κανενός από τη σημερινή κινητοποίηση. Δείτε τωρινές εικόνες», τονίζει ο κ. Γιαννάκος και παραθέτει και φωτογραφίες

Exit mobile version