ΠΟΕ – ΟΤΑ: Χημικά και μπλόκο της αστυνομίας στους απεργούς
EUROKINISSI ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΟΕ – ΟΤΑ: Χημικά και μπλόκο της αστυνομίας στους απεργούς

SHARE THIS

Με χημικά και αποκλεισμό της Αστυνομίας στους δρόμους γύρω από το Κολωνακί αντιμετωπίστηκαν οι απεργοί εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, που απεργούν σήμερα διεκδικώντας τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

Οι εργαζόμενοι στους Δήμους της χώρας πραγματοποιούν σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα (10/04) 24ωρη απεργία με αιχμή τη μονιμοποίηση συμβασιούχων και το σταμάτημα διώξεων σε βάρος αιρετών που δεν άσκησαν ένδικα μέσα σε βάρος εργαζομένων.

Νωρίτερα οι απεργοί είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη, ενώ στην συνέχεια το σώμα των συγκετρωμένων ξεκίνησε πορεία με σταθμούς τα γραεία την ΚΕΔΕ και το υπουργείο Εσωτερικών.

Φθάνοντας η πορεία στο υπουργείο  Εσωτερικών από τα γραφεία της ΚΕΔΕ, ενημερώθηκαν ότι ο υπουργός είχε φύγει από το υπουργείο. Τότε η πορεία κατευθύνθηκε προς το Κολωνάκι, όπου και δυνάμεις της Αστυνομίας προκειμένου να τους εμποδίσουν έκαναν χρήση χημικών. Οι εργαζόμενοι απάντησαν με συνθήματα, καταγγέλλοντας τη στάση της κυβέρνησης, του αρμόδιου υπουργού και της Αστυνομίας που αντί να απαντήσουν στα δίκαια αιτήματά τους, έκαναν χρήση χημικών.

 

Exit mobile version