ΠΟΕΔΗΝ: Πάνω από το 80% των υγειονομικών εμβολιάστηκε – Η κυβέρνηση τους κατηγορούσε!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΟΕΔΗΝ: Πάνω από το 80% των υγειονομικών εμβολιάστηκε – Η κυβέρνηση τους κατηγορούσε!

SHARE THIS

Το ποσοστό συμμετοχής στον εμβολιασμό, σήμερα, του υγειονομικού προσωπικού, υπερβαίνει το 80%

Για αρνητές υγειονομικούς, που τορπιλίζουν την μάχη στον κορονοϊό έκανε λόγο η κυβέρνηση και τα φίλα προσκείμενα σε αυτή ΜΜΕ. Πύρινα άρθρα και κατηγορίες προς τους υγειονομικούς, ακόμα και αν το πρόβλημα ήταν οι ελάχιστες δόσεις που εξασφάλισε η κυβέρνηση.

Πλέον και αυτή η προπαγάνδα καταρρέει, αφού αυξημένα ποσοστά εμβολιασθέντων υγειονομικών δίνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) για την αποκατάσταση, όπως αναφέρει, της αλήθειας και κάνοντας λόγο για «κατασυκοφάντηση του υγειονομικού προσωπικού πως δήθεν δεν εμβολιάζεται και διασπείρει τον ιό».

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, «το ποσοστό συμμετοχής στον εμβολιασμό, σήμερα, του υγειονομικού προσωπικού, υπερβαίνει το 80%, όσων εμβολιάσθηκαν, όσων έχουν αντισώματα, όσων είναι σε λίστες αναμονής για εμβολιασμό, όσων δεν ενδείκνυται ο εμβολιασμός για ιατρικούς λόγους».

Συγκεκριμένα, η ΠΟΕΔΗΝ δηλώνει, ότι 62% έχουν ήδη εμβολιασθεί με βάση τη λίστα που διατηρούν οι διοικήσεις των νοσοκομείων, το 10% των υγειονομικών έχουν νοσήσει από κορονοϊό και παρακολουθούν τακτικά τα αντισώματα, όπως είναι η σχετική οδηγία του υπουργείου Υγείας, ενώ το 10% των υγειονομικών είτε βρίσκονται στις λίστες των νοσοκομείων και περιμένουν να εμβολιασθούν, είτε έχουν εγγραφεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Exit mobile version