«Πόλεμο λάσπης» καταγγέλει το Χαμόγελο του Παιδιού: Δεν γίνεται να πολεμάς φορέα με βρώμικα μέσα
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πόλεμο λάσπης» καταγγέλει το Χαμόγελο του Παιδιού: Δεν γίνεται να πολεμάς φορέα με βρώμικα μέσα

SHARE THIS

«Κάποιοι, που φαίνεται η προέλευση τους προσπαθούν να το μεθοδεύσουν. Ζήτω από την Κα Μιχαηλίδου να το σταματήσει»

Μία ακόμη σοβαρή καταγγελία από το Χαμόγελο του Παιδιού, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, μετά από αναρτήσεις του φορέα και του προέδρου, Κώστα Γιαννόπουλου, όπου μιλά χαρακτηριστικά για «πόλεμο λάσπης» και «σπίλωση από παπαγαλάκια», αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της κυβέρνησης, αλλά και της ίδιας υφυπουργού Εργασίας, Δόμνας Μιχαηλίδου.

Πιο συγκεκριμένα, τονίζει ότι «δεν γίνεται να πολεμούν έναν φορέα με τόσο βρώμικα μέσα» και καλεί την κα Μιχαηλίδου να το σταματήσει, καθότι «εκείνη το ξεκίνησε».

Αναλυτικά όσα καταγγέλονται:

«Ξεκίνησε ο πόλεμος λάσπης από γνωστούς αγνώστους, που φαίνεται από που προέρχονται, τώρα μπήκαν και τα μεγάλα μέσα σπίλωσης από παπαγαλάκια που συκοφαντούν μεθοδευμένα και με βολές από ένα αριθμό λογαριασμών, καταγγελία στο ηλεκτρονικό έγκλημα, άδικο αυτό που γίνεται.

Δεν είναι αυτός τρόπος να πολεμάς το @hamogelo, όλα είναι μεθοδευμένα, αφού δεν μπορούν να κάνουν κακό με νομοθεσίες, βάζουν τα μεγάλα μέσα κάποιοι, λάσπη και συκοφαντία και κάτι θα μείνει, μέχρι εδώ. Κωστας Γιαννόπουλος

Το θέμα δεν είναι κομματικό, υπάρχει συμπαράσταση από παντού, κάποιοι, που φαίνεται η προέλευση τους προσπαθούν να το μεθοδεύσουν, δεν γίνεται να πολεμάς ενα φορέα με τόσο βρώμικα μέσα, ζήτω από την Κα Μιχαηλίδου να το σταματήσει αυτό, μπορεί και ξέρει, εκείνη το ξεκίνησε», αναφέρει χαρακτηριστικά στις αναρτήσεις του ο φορέας.

Exit mobile version