«Πολύ υπερβολική» η διαθεσιμότητα Μπαλάσκα για τον Άδωνι Γεωργιάδη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πολύ υπερβολική» η διαθεσιμότητα Μπαλάσκα για τον Άδωνι Γεωργιάδη

SHARE THIS

Ο Υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε «πολύ υπερβολική» την απόφαση της ΕΛΑΣ να θέσει τον Σταύρο Μπαλάσκα σε διαθεσιμότητα.

«Πολύ υπερβολική» είναι για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη η απόφαση της ΕΛΑΣ να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Σταύρος Μπαλάσκας έπειτα από τις απαράδεκτες δηλώσεις του για τον γυναικοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που ξεσήκωσαν σφοδρές αντιδράσεις.

Ειδικότερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1, δήλωσε τα εξής: «Παρακολουθώ όλο αυτό που έγινε με τον Μπαλάσκα και δεν μου άρεσε καθόλου… Η απόφαση ήταν πολύ υπερβολική»

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταύρος Μπαλάσκας είχε χαρακτηρίσει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο «βλάκα», γιατί, όπως υποστήριξε, «εάν έπαιρνε τηλέφωνο την Αστυνομία κι έλεγε ότι το έκανε εν βρασμώ, δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή».

«Είναι βλάκας. Γιατί εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή. Τώρα θα σαπίσει στη φυλακή. Έκανε όλη τη σκηνοθεσία, σκότωσε το σκυλί του, προσπάθησε να μπερδέψει, έβγαλε κάρτες από κάμερα. Τώρα τελείωσε», είπε χαρακτηριστικά.

Και όταν ρωτήθηκε γιατί θα τιμωρούνταν με τόσο μικρή ποινή απάντησε: «Θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής σε ενδοοικοκεγειακό καυγά, ”Χωρίς να το θέλω, εκείνη τη στιγμή”, πρώην έντιμος βίος. Θα πήγαινε 5-6 χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί. Τώρα πόσα θα πάει. Τώρα δεν έχει κανένα ελαφρυντικό».

Βέβαια, στον απόηχο των αντιδράσεων που προκλήθηκαν για τις δηλώσεις του, ο ίδιος προσπάθησε να τα μαζέψει, λέγοντας ότι η δήλωσή του παρερμηνεύτηκε ενώ λίγες μέρες μετά υπέβαλε την παραίτηση του από την ΠΟΑΣΥ.

Exit mobile version