Πολυτεχνείο: Κλειστοί τέσσερις σταθμοί του μετρό
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολυτεχνείο: Κλειστοί τέσσερις σταθμοί του μετρό

SHARE THIS

Οι τέσσερις σταθμοί του μετρό αναμένεται να ανοίξουν μετά την ολοκλήρωση της πορείας προς την αμερικανική πρεσβεία αργά το απόγευμα.

Έκλεισαν από τις 14:00 τέσσερις σταθμοί του μετρό (Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Μέγαρο και Πανεπιστήμιο) λόγω των επετειακών κινητοποιήσεων για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση, ενώ οι σταθμοί αναμένεται να ανοίξουν μετά την ολοκλήρωση της πορείας προς την αμερικανική πρεσβεία αργά το απόγευμα.

Επιπλέον λόγω των εκδηλώσεων εορτασμού της 50ης επετείου του Πολυτεχνείου και με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των ΜΜΜ και του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ προέβη για έως το Σάββατο 18 Νοεμβρίου ώρα 06:00 σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής ή και μεταφοράς της αφετηρίας λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και σε όλο το κέντρο της πόλης, σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και τις υποδείξεις και τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής Χ95 Συνταγμα – Αερολ. Αθηνων (Express) θα εκτελούνται μέχρι τον σταθμό του μετρό Kατεχακη.

Exit mobile version