Πολίτης ξεσπά ζωντανά στον ΣΚΑΪ: «Μας κυβερνούν αλήτες και ανεύθυνοι σε όλα τους» (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολίτης ξεσπά ζωντανά στον ΣΚΑΪ: «Μας κυβερνούν αλήτες και ανεύθυνοι σε όλα τους» (Video)

SHARE THIS

Πολίτης ξέσπασε κατά των κυβερνώντων σε απευθείας σύνδεση με τον ΣΚΑΪ - Αμηχανία από τη δημοσιογράφο και τους παρουσιαστές.

Ολοένα και περισσότερο ο κόσμος αντιδρά εναντίον της πολιτικής ηγεσίας της χώρας εξαιτίας της ολιγωρίας και της έλλειψης προετοιμασίας που επέδειξε.

Σήμερα το πρωί, ένας πολίτης, σε ζωντανή σύνδεση με τον ΣΚΑΪ ξέσπασε εναντίον της κυβέρνησης που «έριξε λευκή πετσέτα» για την κατάσβεση των πυρκαγιών που κατακαίνε τη χώρα, όπως φανέρωσε και στο διάγγελμά του χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Μας κυβερνούν αλήτες και ανεύθυνοι σε όλα τους» δήλωσε ο πολίτης με την δημοσιογράφο εμφανώς αμήχανη να σπεύδει να τονίσει ότι είναι η οργή του κόσμου.

Ο πολίτης τότε, της επεσήμανε ότι «δεν είναι οργή, αλλά δυστυχώς είναι η πραγματικότητα. Δεν υπάρχει καμία οργάνωση σε αυτό το ελληνικό κράτος. Καμία. Και λυπάμαι και απογοητεύομαι που το λέω».

Οι παρουσιαστές της εκπομπής τόνισαν ότι κάποια στιγμή θα αποδοθούν οι ευθύνες της Πολιτείας, αλλά δεν είναι της παρούσης.

Ο αγανακτισμένος κάτοικος της περιοχής, που κάηκε η πρώτη κατοικία του, τόνισε ότι ενώ λένε στους ανθρώπους να κατευθυνθούν προς Κάλαμο ή Ωρωπό, χωρίς να υπάρχει κάποια υποδομή ή οργάνωση.

«Αυτός ο κόσμος που θα πάει να μείνει;» αναρωτήθηκε ο κάτοικος σε απόγνωση.

 

Exit mobile version