Πορείες σε όλη τη χώρα κατά της αστυνομικής βίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πορείες σε όλη τη χώρα κατά της αστυνομικής βίας

SHARE THIS

Και σήμερα Κυριακή πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη συμμετοχή συγκεντρώσεις κατά της αστυνομοκρατίας σε πλατείες όλης της χώρας

Μετά τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη χιλιάδες άνθρωποι στις γειτονιές της Αθήνας και σε διάφορες πόλεις της χώρας συγκεντρώθηκαν και πραγματοποίησαν πορείες διαμαρτυρίας κατά της αστυνομικής βίας για δεύτερη συνεχόμενη μέρα.

Έτσι μετά τις κινητοποιήσεις του Σαββάτου και σήμερα Κυριακή πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη συμμετοχή συγκεντρώσεις σε πλατείες σε Αργυρούπολη, Ελευσίνα, Ζωγράφου, Καισαριανή, Ακαδημία Πλάτωνος, Κυψέλη, Νέα Σμύρνη, Νέο Ηράκλειο, Πατήσια, Περιστέρι, Πειραιάς, Χαλάνδρι, Χαϊδάρι, Γαλάτσι, ενώ ακόμα κόσμος συγκεντρώθηκε σε πλατείες στην Κρήτη, στην Πάρο και τον Πύργο.

Διαδηλωτές και διαδηλώτριες από συλλογικότητες και λαϊκές συνελεύσεις, κόμματα και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς ενώθηκαν για να πουν ένα μεγάλο «ως εδώ» και να διεκδικήσουν «την ελευθερία και τα δικαιώματά μας σε όλες τις γειτονιές».

Στη Νέα Σμύρνη, όπου πριν λίγες μέρες εκτυλίχθηκαν περιστατικά πρωτόγνωρης βίας ,πραγματοποιήθηκε και την Κυριακή ειρηνική κινητοποίηση.

Exit mobile version