Πορτοσάλτε εναντίον Μακρόν: Αυτά τα AstraZeneca που έχουμε πάρει, θα τα πετάξουμε; (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πορτοσάλτε εναντίον Μακρόν: Αυτά τα AstraZeneca που έχουμε πάρει, θα τα πετάξουμε; (Video)

SHARE THIS

«Δεν ξέρω... φαντάζομαι αυτά τα AstraZeneca που έχουμε πάρει εμείς, θα τα πετάξουμε;» αναρωτήθηκε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Έντονη και ομολογουμένως περίεργη ήταν η αντίδραση των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ στην τοποθέτηση του Εμανουέλ Μακρόν σχετικά με το εμβόλιο της AstraZeneca, για το οποίο ο Γάλλος Πρόεδρος δήλωσε ότι άλλα εμβόλια είναι πιο αποτελεσματικά.

Πιο αναλυτικά, όταν ο Εμανουέλ Μακρόν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους στο Στρασβούργο για το μέλλον της ευρωπαϊκής σύμβασης με την AstraZeneca, ανέφερε ότι το εν λόγω σκεύασμα «θα μας βοηθήσει να βγούμε από την κρίση, αλλά για να ανταποκριθούμε στα παραλλαγμένα στελέχη, βλέπουμε ότι άλλα εμβόλια είναι σήμερα πιο αποτελεσματικά».

Η δήλωσή του αυτή πυροδότησε σφοδρές αντιδράσεις στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου, με τον Δημήτρη Οικονόμου να σχολιάζει: «Τι δουλειά έχει ο Μακρόν τώρα να κάνει αυτή την τοποθέτηση;» και τον Άρη Πορτοσάλτε να προχωρά σε μία δήλωση, που από πολλούς θεωρήθηκε κυνική.

Αφού λοιπόν επεσήμανε ότι στη Βρετανία οι περισσότεροι πολίτες έχουν εμβολιαστεί με το εν λόγω σκεύασμα, ο ίδιος συνέχισε λέγοντας:

«Δημιουργούν σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή μία αναταραχή χωρίς να υπάρχει λόγος. Απολύτως κανένας λόγος δεν υπάρχει για το εμβόλιο της AstraZeneca αλλά τι να κάνουμε τώρα; Η ζημιά έγινε και τώρα βλέπω ότι σαν να θέλουν να ξαναγίνει κι άλλη. Δεν ξέρω… φαντάζομαι αυτά τα AstraZeneca που έχουμε πάρει εμείς, θα τα πετάξουμε;».

Exit mobile version