Πορτοσάλτε για διαγραφή του από ΕΣΗΕΑ: Μπορώ να δημοσιογραφώ όσο υπάρχει ο ΣΚΑΪ (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πορτοσάλτε για διαγραφή του από ΕΣΗΕΑ: Μπορώ να δημοσιογραφώ όσο υπάρχει ο ΣΚΑΪ (Video)

SHARE THIS

«Μπορώ να δημοσιογραφώ δόξα τω θεό, να υπάρχουν δημοκρατικά "μαγαζιά", να υπάρχει ο ΣΚΑΪ» είπε σήμερα ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Μπορώ να δημοσιογραφώ δόξα τω θεό, να έχουμε υγεία, να υπάρχουν δημοκρατικά “μαγαζιά”, να υπάρχει ο ΣΚΑΪ, χωρίς να είμαι μέλος στην Ένωση Συντακτών» είπε σήμερα ο Άρης Πορτοσάλτε σχολιάζοντας την διαγραφή του από την ΕΣΗΕΑ λόγω απεργοσπαστικής δραστηριότητας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών αποφάσισε χθες να διαγράψει οριστικά τον Άρη Πορτοσάλτε, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου.

Ο ίδιος θέλησε να εξηγήσει μάλιστα υπεραπλουστευμένα τον λόγο της διαγραφής του: «Σε μία απεργία διαφώνησα και εργάστηκα γιατί έχω το δικαίωμα».

Στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στην ΕΣΗΕΑ, λέγοντας: «Και επειδή κάποιοι άνθρωποι παρασύρονται από αυτές τις ανοησίες: Είτε με διαγράψει, είτε δεν με διαγράψει η ΕΣΗΕΑ, δεν με αφορά καθόλου. Συνεχίζω κανονικά, απλώς δεν συνδικαλίζομαι. Θα ήθελα το συνδικαλιστικό μου όργανο να είναι σοβαρό όργανο. Δυστυχώς και η αριστερά και η δεξιά αριστερίλα κατάντησαν το σωματείο μας όπως είναι σήμερα».

Exit mobile version