Πορτοσάλτε για Νέα Σμύρνη: «Με ένα “μπου” της Αριστεράς η κυβέρνηση παρέλυσε» (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πορτοσάλτε για Νέα Σμύρνη: «Με ένα “μπου” της Αριστεράς η κυβέρνηση παρέλυσε» (Video)

SHARE THIS

«Κακάρωσε η κυβέρνηση» από το «"μπου" της Αριστεράς» μετά την αστυνομική επίθεση στη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε

Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Αθήνα, για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε, και αυτό δεν είναι άλλο από το «μπου» της Αριστεράς!

Στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ σχολιάστηκε σήμερα τόσο η στάση της Αστυνομίας για τους ελέγχους τήρησης των μέτρων κατά του κορονοϊού όσο και η στάση της κυβέρνησης, που φαίνεται να άλλαξαν μετά την απρόκλητη αστυνομική επίθεση σε κατοίκους της Νέας Σμύρνης.

Στο…«μπου» της Αριστεράς για την αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη, απέδωσε σήμερα τους μειωμένους αστυνομικούς ελέγχους για τη τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε.

Ο ίδιος, τόνισε μάλιστα ότι πρόκειται για ένα (!) περιστατικό αστυνομικής βίας, για το οποίο η Αριστερά έκανε «μπου» και η κυβέρνηση «κακάρωσε» και παρέλυσε».

Από την στιγμή που έγινε ό,τι έγινε στη Νέα Σμύρνη, μετά η Αστυνομία είναι άφαντη.

«Ναι, κακάρωσε η κυβέρνηση. Αυτό λέω. Το χρεώνω στην κυβέρνηση. Αυτό λέω, δεν λέω κάτι άλλο. Με ένα περιστατικό, έκανε “μπου” η Αριστερά και η κυβέρνηση παρέλυσε. Έλεος!».

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται μόνο για ένα περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας, ούτε αντίστοιχα και  για «μπου» αποκλειστικά της Αριστεράς.

Όμως, η γενικευμένη αποστροφή της κοινωνίας προς την αστυνομοκρατία, δεν είναι ένα βολικό αφήγημα…

 

Exit mobile version